Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Programování a vývoj: - aplikací obsluhujících různá automatizovaná zařízení, serverové a komunikační aplikace, výukové interaktivní materiály pro školy Prodej: - hardware - software Školení.

Strojírenská výroba: - průmyslové filtry kapsové, řady FVU - hadicové filtry - tlumiče hluku - vzduchotechnické potrubí - kruhové a čtyřhranné, včetně tvarovek, klapek a příslušenství - ocelové konstrukce. Montáže zařízení. Vypalování, výpaly na CNC řezacím portálovém stroji plazmou do 25mm. Zámečnictví, zámečnická ...

E-shop: - autopříslušenství - aditiva - motorové oleje - spotřební materiál pro pneuservisy - opravné materiály - filtry

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: - obaly, obalové materiály: - tašky - sáčky, pytle - obaly pro domácnost, obchod - plachty - fixační - stretch fólie - gumičky - nádobí na jedno použití - vaničky, kelímky, misky - samolepící pásky - etikety, kotoučky do pokladen - papírové zboží ...

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače

Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - IT služby - vývoj webových aplikací a systémů

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - výtvarné potřeby - kancelářský nábytek, židle. Výroba: - razítka zn. Trodat.

Návrh, dodávka, prodej, montáž: - dětský nábytek - kancelářský nábytek - židle, křesla - pracovní stoly.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Renovace: -tonery do tiskáren. -inkoustové náplně do tiskáren, kopírek.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

Největší internetový obchod s nábytkem vám nabízí nejširší nabídku kvalitních produktů. V našem obchodě vám garantujeme nejnižší ceny a máte nárok na vrácení zboží. Využijte dopravy zdarma, montáží a výnosu nábytku. Navštivte vzorkovou prodejnu v Chrudimi a spatřete kvalitu našeho nábytku na vlastní oči.

Oprava, servis: - počítače, výpočetní technika.

Internetový obchod, e-shop: - počítačové doplňky - kancelářské potřeby - tonery, cartridge

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Prodej počítačů, tabletů, mobilních telefonů a ostatní elektroniky.

Velkoobchod, služby: -dekorativní kosmetika německé značky TANA Cosmetics a italskou značkou Karaja pro kosmetická a vizážistická studia -odborné školení pro kosmetické studia a poradenskou činnost. Intenetový obchod, e-shop.

Prodej a služby: -řezivo, sušené řezivo, sazenice lesních stromků -dále výrobky ze dřeva pro dům, zahrádku, dětská hřiště -pískoviště, hoblované řezivo, kůly, palisády, ubytovací služby, myslivost -zajišťujeme těžbu dřeva i mezinárodní dopravu surového dřeva -internetový obchod -naše hlavní provozy -surové ...

Provádíme tyto práce: - realizace dřevěných podlah, xylolitu a teraca - provádění návrhů a rozpočtů - rekonstrukce a opravy historických podlah včetně realizace jejich replik - školení začínajících firem a vzdělávání profesionálů v oblasti dřevěných podlah - poradenská činnost, normy a odbornou literaturu - provádění odborných ...

Výroba - vrata Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (stoly, židle, vestavěné skříně, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště Zednické prácerenovace - bytová jádra

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.