Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Specializujeme se na prodej a servis produktů Apple v Liberci. Nabízíme kompletní sortiment produktů Mac, iPhone, iPod, iPad, Apple Watch, Apple TV, HomePod, příslušenství a doplňky. Poskytujeme záruční a pozáruční servis Apple. Provádíme instalace a servis kamerových systemů Netgeer a Hikvision. Možnost nákupu spotřebního materiálu značky Canon, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, e-shop: - výpočetní technika, počítače, hardware ekonomický software - kancelářská technika - hry, herní zařízení pro počítače - modemy - komponenty výpočetní techniky - spotřební materiál pro tiskárny - refill sady pro tiskárny - zásilkový prodej - internetový obchod - ...

Prodej, servis: - brusivo - řezné, diamantové, brusné nástroje - papíry - plátna - výseky - kotouče - nářadí ruční - nářadí elektrické, vzduchové, montážní vrtáky - drátěné kartáče.

Kovovýroba: -garážová a průmyslová vrata -výklopná vrata -automatické brány -nerezové a ocelové zábradlí -nerezové prvky -stavební zámečnictví-vyrábíme a montujeme veškeré stavební zámečnické výrobky, ocelové konstrukce, přístřešky, zastřešení -schodiště do interiérů-kombinace materiálů dřevo, sklo -schodiště točitá, ...

Kovovýroba: -kovové palety pro přepravu plynových láhví a kovových konstrukcí, možnost i prototypy -přepravní obaly -ocelové přepravní palety.

Prodej, e-shop - poskytovatel internetového připojení, HDTV a VOIP telefonie - vypočetní technika a počítače. - výrobce informačních kiosků

Maloobchod s dovozem zdarma po celé ČR do druhého dne. V Praze dovoz v den objednávky (přijaté do 12:30). Spotřební materiál pro kancelářskou techniku. Tonery, tonerové kazety-originální, kopie, alternativní pro: - laserové tiskárny, kopírky, faxy.

Výroba - vrata Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek šatny, vestavěné skříně, obývací stěny Výroba - dveře vchodové, interiérové Výroba - dřevěné schody - zábradlí

Společnost DELL Computer Corporation je dnes celosvětově jedním z nejžádanějších dodavatelů počítačových systémů a předním poskytovatelem produktů a služeb, které zákazníci po celém světě využívají k budování ICT infrastruktury a Internetu.

Prodej: - balící papír, tašky, sáčky, celofán, alobal, vaničky na saláty a pečení - dortové krabice, cukrářské košíčky, ... - papírová hygiena.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

OFFICE SERVICE Prodej a servis: - kancelářská technika - kompletní vybavení kanceláře- prezentační technika Renovace: - tonerové cartridge do kopírovacích strojů a laserových tiskáren. Dodávky: - spotřební materiál všech značek. Bazar, výkup, prodej: - repasovaná kancelářská technika. REVIZE EL. SPOTŘEBIČŮ dle ČSN 33 1600 ed.2

Zakázková výroba obalů z fólií dle přání zákazníka. Dodáváme po celé ČR, paletové i balíkové zásilky. Obaly z PP, PE, MIKROTEN, PET přířezy, TWIST. Pytle, sáčky rychlozavírací, s lepící klopou, eurovýsekem, výztuhou, možnost potisku. Celofánové kónusové návleky na květiny, kornouty, tlačenková střeva.

Reklamní polepy na auta. Tónování autoskel a tónování skel budov a komerčních objektů. Wraping - změna barvy vozu vinylovou samolepící fólií. Carshield - ochrana karoserie vozidla transparentní ochrannou fólií. Vodní tisk na alu disky, kryty zrcátek, interiérové prvky vozidel. Také děláme úpravy interiérů i exteriérů formou fólie.

Velkoobchod, dovoz a prodej: - psací plochy, školní tabule, tabulové systémy - nástěnky korkové, textilní, magnetické - promítací plátna, projekční plochy - paravany a dělící stěny - vitríny interiérové i exteriérové - projekční lampy do projektorů - fixy na bílé tabule, mazací houby, čističe tabulí, barevné magnety - vše pro prezentace, ...

Prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny - spotřební materiál - výpočetní technika.

Zakázková výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - nábytek na klíč - kuchyňské linky.

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

Stroje na výrobu kartonových obalů Stroje na výrobu a svařování blistrů Stroje na nýtování a spojování plastů In-line balící stroje - potraviny, medical, průmysl - balení v ochranné atmosféře Periferie pro vstřikolisy - sušičky granulátu - míchací a dávkovací jednotky Dopravníky do výroby - lehký průmysl PET folie pro výrobu obalů ...

PROBRUS PRAHA - distribuce brusiva - ( brusivo ) kompletní sortiment brusných nástrojů, - velkosklad, velkoobchod, maloobchod - prodejna v Praze - regionální zástupce (Plzeň, Č.Budějovice a okolí)

Kovovýroba - kovové ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce.