Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, výkup i výroba všech druhů palet. Firma obchoduje s paletami: - Euro palety - standardní - atypické - plastové.

Kuchyňské linky TESI Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, dodávka kuchyňské linky na míru, kuchyňských linek, kuchyní. Výroba, prodej skříňový nábytek, komerční nábytek, vitríny a prodejní pulty. Prodej, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlaha, laminátové plovoucí podlahy. Dodávky interiérů na klíč. Vizualizace návrhu ...

Výroba: - ocelové konstrukce - portály dopravního značení - návěstidla - mosty a lávky - ocelové nosné prvky - ocelové patky - příslušenství protipovodňových zábran - plavební komory

Výroba : - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - předsíně

Truhlářství Toraj, s.r.o. je specialistou na výrobu stolů, židlí a nábytku z masivního dřeva. K výrobě používáme kvalitní materiály jako je smrk, dub, teakové dřevo i staré dřevo. Naši provozovnu najdete v obci Čistá u Horek, okres Semily. Výroba, prodej: Stoly: - stoly z masivu - jídelní stoly - konferenční stoly - kulaté stoly - ...

Prodejna nábytku - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - bytové doplňky - skříně - postele - ložnice.

Výroba, prodej: -bytová chemie: -namáčecí, prací, bělicí prostředky -čistící, konzervační prostředky -kartonáž včetně dvoubarevného potisku -kartonáž potahovaná -krabice z lepenky vlnité a hladké s potiskem flexoprint pro průmysl, potravinářství, cukráře, aj. -krabice skládací a víkové, mřížky, vložky, výseky -kožená ...

Služby: Výroba, prodej: - kuchyně, jídelny, obývací pokoje, hotely, penziony -vestavěné skříně, matrace a další nábytek do interiérů - vestavěné spotřebiče - návrhy kuchyní a interiérů - individuální řešení - parkoviště pro zákazníky

Poskytování poradenství a služeb v oblasti CMR systémů a integrace podnikových či obchodních aplikací. Prodej: - internetový prodej výpočetní techniky, telefonů, faxů, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

Služby: - prodej a výroba dřevěných hraček, loutek a loutkových divadel

Výroba plachet na zakázku - plachty, fólie - plachty krycí, do jezírek, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamní, plachty pro zemědělství.

Strnad-ESAPO Komplexní vybavení pedikérských a kosmetických salonů.

Prodej, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Naše firma Vám nabízí nový Eco – trend, kterým se stávají krabičky z cukrové třtiny, bio plastů, palmových listů. Pro spotřebitele představují styl – eleganci – lehkost a při tom pevnost a stabilitu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - nářadí - barvy - brusné materiály - elektroinstalační materiál - stavební chemie - měřidla.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Služby: - videoslužby - natáčení reklamních spotů, svateb - převod videokazet VHS, VHS-C na DVD.

Správa počítačových sítí, prodej hardwaru a softwaru, servis. Nabízíme webhostingové služby, návrhy a realizace počítačových sítí, IT outsourcing, poradenství v oblasti informačních technologií pro soukromníky, firmy školy a vzdálená podpora.

Distribuce - kancelářská technika Prodej a servis - výpočetní technika Poskytování - vysokorychlostní připojení k internetu

Projekce, dodávka, montáž, opravy, demontáž - policové regály - pojízdné regály - paletové, konzolové regály - kovový nábytek - patrové konstrukce - ocelové konstrukce.

Interiéry Damašek. Truhlářství, výroba - prodejní pulty, zápultí, nabídkové regály - bary, obslužné skříňky - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje.

Zpracování kovů a dřeva. Výroba - kovové schodišťové konstrukce - terasy, balkóny, pergoly - kovová vrata, brány, zábradlí.

Výroba - papírové potravinářské obaly - obaly pro pekárny - pečící papíry - dortové krajky - papírové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánského 476 790 81 Česká Ves

Stolařství na míru: -kuchyně -vestavěné skříně -obývací stěny -kancelářské skřínky.

Výroba, prodej, e-shop: - polyetylenové obalové fólie - parotěsná fólie - bublinková fólie - stretch fólie - lepící pásky - pytle, sáčky - překrývací plachty.

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů