Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba, prodej: -ložnice - postele, zdravotní matrace a rošty, stěny, komody -sedací soupravy -nábytek pro zdravotnická zařízení -nábytek pro školy.

Zakázkové truhlářství Náchod. Vestavěné skříně: Vestavěné skříně na míru zajištujeme nejprve tím, že u Vás vše naměříme, zjistíme Vaše požadavky, navrhneme jak bude vypadat, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálů a barev a nebojíme se žádného prorostou či atypického místa. Kuchyně na míru. Kuchyňskou linku Vám ...

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Dovoz, prodej, e-shop: - plastové boxy - kufry na nářadí - plastové, hliníkové - vodotěsné boxy - organizéry, krabičky - rybářské kufry a batohy.

Wincor Nixdorf s.r.o. nabízí široké portfolio produktů a řešení pro všechny segmenty trhu: -supermarkety -diskontní řetězce -obchodní domy -hotely a restaurace -velkoobchody -čerpací stanice -loterie.

Činnost: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - kopírky, kopírovací stroje Sharp

Zámečnické práce, výroba: - schodiště - zábradlí exteriérové, interiérové - zastřešení - pergoly - balkóny - ploty - brány křídlové, posuvné - branky - ocelové konstrukce.

Výroba - plastové obaly vícevrstvé, zauditelné a kranzované polyamidové obaly - viskosní obaly NALOCELLULOSE, NALOFASER, NALOLINE - kolagenní obaly Výroba - textilní obaly OSKUDA, TEXDA.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, montáž: -kancelářská technika, kopírky, faxy, tiskárny, skartovací stroje, P-touche, spotřební materiál, tonery, díly, příslušenství

Prodej, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitární keramika - hliníkové žebříky Výroba: - ocelové haly

Výroba: - strojírenská výroba - zámečnická výroba - ocelové konstrukce - logistické a skladové prvky - kontejnery, palety, regály, stojany, drátěné kontejnery, transportní vozíky - laserové řezání - kovoobrábění. Výrobní závod: Hrobčice 106 417 57 Hrobčice

Výroba: - ocelové konstrukce - balkony, vrata, zábradlí, vazníky, schodiště, ploty, brány - kovovýroba - ocel, nerez, hliník. Pobočka Karlovy Vary tel.+420 608 171 638 kvary@mdk-metal.com

Služby: - tónování autoskel - lepení protislunečních clon.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - autodíly, autopříslušenství - autokosmetika - oleje - autobaterie.

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Prodej, internetový obchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv HEROCK -zástavby a vestavby do vozidel -dílenský nábytek -ponky a pracovní stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové žebříky, plošiny a lešení.

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - plastové sáčky, pytle, tašky, fólie - úklidové pomůcky, prostředky - papírový program (papírové ručníky, kapesníčky, toaletní papír). Výroba: - plastové pytle, sáčky.