Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Služby: - tónování autoskel - lepení protislunečních clon.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - autodíly, autopříslušenství - autokosmetika - oleje - autobaterie.

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Prodej, internetový obchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv HEROCK -zástavby a vestavby do vozidel -dílenský nábytek -ponky a pracovní stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové žebříky, plošiny a lešení.

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - plastové sáčky, pytle, tašky, fólie - úklidové pomůcky, prostředky - papírový program (papírové ručníky, kapesníčky, toaletní papír). Výroba: - plastové pytle, sáčky.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - počítače. Pozáruční servis notebooků všech značek. Doprava do servisu a zpět zdarma.

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Prodej, servis: - profesionální elektronářadí - příslušenství ( pilové kotouče, pilové pásy PILANA, brusné pásy, vrtáky, prorážecí vrtáky, pilové kotouče HM, sekáče, dláta, šroubováky, klíče očkové a stranové ) - vzduchové ( pneumatické ) nářadí - zahradní nářadí - závitníky - profesionální kleště - industriální nářad - dílenské ...

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Činnost: - oprava, servis počítače, výpočetní technika - vývoj software - záchrana dat z různě poškozených disků a datových médií

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z ocelových konstrukcí.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Služby BOZP a PO - činnost v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zařízení - vedení dokumentace, kontroly objektů - revize a zkoušky tlakových a plynových zařízení - školení a odborná přípravu osob.

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...