Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej, pronájem kontejnerů: - obytné kontejnery - skladové kontejnery - sanitární kontejnery - stavební buňky - mobiliáře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní prostředky (rukavice, oděvy, obuv) -ochranné pomůcky (brýle, přilby, ochrany sluchu) -svařovací technika (elektrody, svařovací dráty MIG, TIG) -autogenní technika -ND pro svařování v ochranné atmosféře MIG, TIG -brusivo TYROLIT, CARBORUNDUM, PROMA -pilové pásy (metráž, případně ...

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Naše služby: - provoz zdrojů tepla - výroba tepelné energie - monitoring zdrojů - revize a zkoušky vyhrazených technických zařízení - revize komínů a spalinových cest.

Internetový obchod, e-shop: - oleje - maziva - speciální kapaliny pro automobily, těžkou techniku a průmysl.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

SOB nábytek - dřevěný nábytek z masivu Masivní nábytek má své jméno - SOB nábytek. SOB nábytek je poskytoval vysoce kvalitního nábytku a doplňků za konkurenceschopné ceny. Od začátky vyznáváme jasnou strategii a to princip kvality nad kvantitou. Náš nábytek je většinou vyráběn z přírodních materiálů. Masivní dřevo: borovice, palisandr, dub nebo ...

Výroba: - papírové pytle - papírové tašky.

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Výroba: - plastové kelímky, kanystry, lahve či vědra.

Výroba: -speciální přepravníky a palety -klasické palety -skládací palety

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, do domácnosti: -železářství, kování, zámky, nástroje, nářadí, spojovací materiál -podlahové krytiny, linoleum, parkety -bytové doplňky: -žaluzie, garnýže, laťovky, svítidla, elektromateriál, molitan, ubrusoviny. Další prodejny: -Brno, Veveří 21 tel.603540228 -brno, Horova 13 tel: ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - kotle ( plynové, kondenzační, elektrokotle, na tuhá paliva) - plynová topidla, karma - termostaty - radiátory - tlakové nádoby - ohřívače vody - baterie Záruční a pozáruční servis zajišťujeme pro plynové kotle následujících značek: - Viadrus - Vaillant - Protherm - Karma - Benekov - Viessmann

Oprava, servis: -výpočetní technika - počítače: -hardware, software -elektronika. Služby: -doplňování cartridge a tonerů pro tiskárny.

Dodání, prodej: - obalové materiály - plastové komponenty - fólie, sáčky, plastové obaly - kartonové obaly - lepicí pásky - polyetylenové pěny.

Zdravotní kancelářské židle SpinaliS, obchodní zastoupení pro Zlínský kraj. Židle mají patentovaný sedák na pružině, který se naklápí do všech stran, čímž imituje sezení na rehabilitačním balónu. Prevence bolestí zad i úleva při chronických obtížích.

Dodáváme průmyslové, motorové, převodové, zemědělské, hydraulické, průmyslové oleje a maziva, kovoobráběcí kapaliny, chladící kapaliny, provozní kapaliny, Ad blue, aditiva, speciální mazací prostředky a spreje, autokosmetiku primárně značek Lotos Oil, Classic Oil, Castrol, Q8 Oils, Aral, BP, CS Line, Carline, Lubline. Prodej autobaterií značek ...

Hraněné profily na střechy a stěny.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Obchodní a zprostředkovatelská firma. Prodej: -špičkové zahraniční oleje -pohonné hmoty -oleje.