Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, do domácnosti: -železářství, kování, zámky, nástroje, nářadí, spojovací materiál -podlahové krytiny, linoleum, parkety -bytové doplňky: -žaluzie, garnýže, laťovky, svítidla, elektromateriál, molitan, ubrusoviny. Další prodejny: -Brno, Veveří 21 tel.603540228 -brno, Horova 13 tel: ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - kotle ( plynové, kondenzační, elektrokotle, na tuhá paliva) - plynová topidla, karma - termostaty - radiátory - tlakové nádoby - ohřívače vody - baterie Záruční a pozáruční servis zajišťujeme pro plynové kotle následujících značek: - Viadrus - Vaillant - Protherm - Karma - Benekov - Viessmann

Oprava, servis: -výpočetní technika - počítače: -hardware, software -elektronika. Služby: -doplňování cartridge a tonerů pro tiskárny.

Dodání, prodej: - obalové materiály - plastové komponenty - fólie, sáčky, plastové obaly - kartonové obaly - lepicí pásky - polyetylenové pěny.

Zdravotní kancelářské židle SpinaliS, obchodní zastoupení pro Zlínský kraj. Židle mají patentovaný sedák na pružině, který se naklápí do všech stran, čímž imituje sezení na rehabilitačním balónu. Prevence bolestí zad i úleva při chronických obtížích.

Dodáváme průmyslové, motorové, převodové, zemědělské, hydraulické, průmyslové oleje a maziva, kovoobráběcí kapaliny, chladící kapaliny, provozní kapaliny, Ad blue, aditiva, speciální mazací prostředky a spreje, autokosmetiku primárně značek Lotos Oil, Classic Oil, Castrol, Q8 Oils, Aral, BP, CS Line, Carline, Lubline. Prodej autobaterií značek ...

Hraněné profily na střechy a stěny.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Obchodní a zprostředkovatelská firma. Prodej: -špičkové zahraniční oleje -pohonné hmoty -oleje.

Vyrábíme a dodáváme obalové materiály z polyetylénových folií. Připravujeme pytle, sáčky a tašky.

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.

Servis výpočetní techniky 7 dní v týdnu.Odvirování, instalace a reinstalace programů, údržba, opravy. Zrychlení, vyčistění. Domácí počítačové sitě, konfigurace internetu. Do servisu už nemusíte - přijedeme za Vámi. Doprava po Lounech zdarma

Velkoobchod: - kancelářská křesla - konferenční křesla - konferenční židle - pracovní židle.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Truhlářství. Výroba: - kusová i malosériová - dveře - okna - nábytek na míru - ložnice, kuchyně, úložné prostory, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěný nábytek. Další služby: - rámování, zasklívání, paspartování.

Kovovýroba, výroba, montáž: - vrata, brány, ploty - schodiště - kovové přístřešky.

Revize tlakových nádob, potrubí a kotlů.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - stolní počítače - notebooky, ultrabooky - počítačové příslušenství, komponenty - tablety a čtečky - mobilní telefony, navigace - servery - pokladní systémy - spotřební elektronika - kancelářská technika a media. - tiskárny, multifunkční zařízení - kopírky, faxy, skenery, ...

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba, prodej: - kartonové krabice, proložky - dřevěné palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Prodej a servis - výpočetní a kancelářská technika - notebooky - počítače. Správa počítačových síťí - instalace operačních systémů - aktualizace programů.