Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Zemní práce, nákladní autodoprava, pronájem kontejnerů, demolice.

Činnost: - zámečnické práce - výroba ploty, branky, regály, vrata

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Výroba, prodej, e-shop: - trezory - skříně na zbraně - trezory do auta Obchodní kancelář: Šafránkova 1238/1 Praha

Zámečnictví, nástrojářství Kovovýroba - ocelové konstrukce (stavební a atypické dle přání zákazníka) - drobná kovovýroba - zábradlí, ploty, brány, branky (možno i kombinací dřeva či skla) - balkóny, pódia, schody - výlohy, portály, regály, pulty, mříže Možnost provedení různých povrchových úprav: žárové zinkovaní, ...

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba: - plastové přepravní palety, které mají v současné době nejlepší odbytiště v zemích Beneluxu: - klasické europalety - lehké skladebné palety - plastové palety - plastové přepravní palety.

Nabídka služeb: - generální dodávky pozemních a vodohospodářských staveb - výroba výplní - výstavba a servis čerpacích stanic PHM - výroba ocelových nádrží

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Prodej a distribuce: - autochemie - autopříslušenství - autodoplňky - paliva - asfalty - asfaltové výrobky - oleje - maziva.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Servis počítačů a mobilních telefonů značky Apple. Hardwarové i softwarové opravy, záchrana politých zařízení Apple.

Výroba, prodej: -papírové lepicí pásky -pásky zpevněné vlákny -pásky zpevněné UNIKRAFT -potištěné lepící pásky -navlhčovací přístroje pro pásku -dýhovací lepící pásky -tavná vlákna -speciální samolepící pásky ESTAPE -přístroje na oddělávání samolepících etiket.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Činnost: - revize kotlů - revize tlakových nádob - měření ultrazvukem. Prodej: - ultrazvukové měřáky.

Služby v oblasti servisu výpočetní techniky - odvirování počítačů a notebooků - opravy PC, notebooků, netbooků - instalace a přeinstalace operačního systému - zálohování dat.

Prodej, dodávka, distribuce, velkoobchod, maloobchod: -profesionální vlasová kosmetika -kadeřnický softwar -kadeřnické vybavení -nábytek -vysoušeče vlasů, strojky, kulmy, sterilizátory, sušáky, klimazony, hairmastery -profesionální kadeřnické nůžky -kartáče, hřebeny, vlásenky, sponky, melírovací čepice -prodej doplňků ...