Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, techmologických zařízení, opláštění a zateplení budov, ocelové zásovbníky. Dodavatelská a montážní činnost při realizaci staveb technologických zařízení pro průmysl stavebních hmot.

Maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -skandinávský nábytek -obývací stěny, dětské pokoje -kancelářský nábytek -vybavení interiérů pro hotely, restaurace. Služby: -architektonické zpracování, montáž.

MYTEC zajišťuje dodávku a montáž moderní technologie pro kanceláře a rodinné domy.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanystry, dózy, lahve.

Výroba: - kryogenní zařízení - tlakové zásobníky zkapalněných plynů - převozní tanky a cisterny pro zkapalněné technické plyny, CO2, N2O, LNG - odpařovače zkapalněných plynů - systémy pro využití zkapalněného zemního plynu (LNG*) - speciální aplikační technologie s využitím zkapalněných plynů.

Výroba: -stavební mobilní buňky -montované haly -montované stavby -technické kontejnery.

- výrobky ze sklolaminátu - bazény, nádrže - biotopy - zahradní jezírka - ostatní výrobky ze sklolaminátu

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek.

Jan Kohlschütter provozuje e-shop s hodinkami. Zajišťuje prodej a montáž schodišť.

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potiskem na přání zákazníka -fólie, sáčky, tašky s osmibarevným tiskem. Potisk: -tisk na materiály POLYETYLEN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Prodej a servis: -motocyklů, 4kolek Polaris a skútrů Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionální zastoupení - POLARIS, ARCTIC CAT, KAWASAKI, ...

Firma VZTECHNIK-servis se zabývá servisem a prodejem výpočetní techniky. Vlastníme prodejnu výpočetní techniky, kde máme v sortimentu: - sestavy i jednotlivé komponenty pro PC - tiskárny i spotřební materiál pro tisk včetně papíru - internet pro veřejnost. Dále zajišťujeme: - montáž bezdrátového připojení k internetu - správu sítě ...

Jaroslava Veselá provozuje v Soběslavi kamennou prodejnu s cukrářskými potřebami a pomůckami. Dále provozuje i e-shop s cukrářskými potřebami. V sortimentu najdete: - cukrové zdobení na dorty - zákusky a jiné pochoutky - potahovací a modelovací hmoty - speciální dortové svíčky - výslužkové a dárkové krabičky - obrázky z jedlého papíru, ...

E-shop: - kancelářská technika - klimatizace - LED osvětlení - mobilní telefony - spotřební elektronika - tepelná čerpadla - výpočetní technika - ozvučovací technika

Jaroslav Veselý provádí revize TNS (tlakové nádoby stabilní). Revize tlakových nádob stabilních skupiny A, B: - provozní revize - výchozí revize - vnitřní revize - zkoušky těsnosti - tlakové zkoušky - školení obsluh tlakových zařízení.

Firma D.O.M. Tábor zařizuje interiéry kanceláří a bytů. Poskytujeme: - projekční činnost - vizualizace - doprava - montáž. Obchodní zástupce: Ing. Vít Fučík Mob.: +420 602 254 987 Interiérový projektant: Ing. Leona Fučíková Mob.: +420 721 829 932

Prodej a montáž centrálních vysavačů HUSKY a DuoVac. Servis výpočetní techniky. Montáže datových a televizních rozvodů.

Prodej: -svářecí technika -přídavný svářecí materiál-elektrody, dráty -ochranné pomůcky-svářecí kukly, brýle, rukavice -brusivo -nářadí . Opravy, servis, půjčovna: -svářecí a nabíjecí technika.

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - obývací stěny - kanceláře

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - šatny, skříně.

Prodej, e-shop - sportovní oblečení - moto příslušenství, moto cross vybavení - oleje, maziva. Kamenný obchod Horní Branná 1, 512 36 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 8:00 - 16:00