Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Prodej, pronájem, servis: - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, multifunkční zařízení.

Výroba: -plastové nádrže, septiky. -plastové čerpací jímky. -domovní čistírna odpadních vod. -biologické plastové zemní filtry. -plastové kanalizační šachty.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: - plastové bazény - plastové nádrže válcové, hranaté, oválné - plastové výrobky do potravinářského průmyslu - hasičské nádrže, boxy na převoz zvířat - lapače tuků - lapače ropných látek - tříkomorové jímky - jímky na vyvážení - šachty - biologické zemní filtry Bazénové ...

Kovovýroba. Výroba: - kovové regály - kompletní systém regálů-vhodné do obchodů, pro všechny typy prodejních ploch - regály do domácností - flipcharty - promítací a zatemňovací plátna.

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Knihařství a kartonáž: - knihařstvi - pořadače lamino kroužkové - pořadače pákové - pořadače firemní a zakázkové katalogy s plnobarevným tiskem - pořadače z recyklovaných materiálů - pořadače plastové z PVC materiálů včetně potisku sítem - ostatní výrobky z PVC fólií - výroba všech druhů pořadačů s reklamním a firemním tiskem.

Výroba: - dřevěné kazety, krabičky.

Distribuce a prodej obalových materiálů - kartonových krabic klopových a výsekových - krabice, kartonové proložky, obálky - balící papíry - plastové sáčky, fólie a obaly. Provozovna a výdejní místo: Komplexmat s.r.o. Květnová 1941 250 01 Brandýs nad Labem

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Výroba zkušebního zařízení pro zkoušky mrazuvzdornosti stavebních hmot KD 20. Servis a dodávky prádelenské technologie Primus a Electrolux: - průmyslové pračky, sušiče prádla - mandly, žehlící lisy - žehličky s vyvíječem páry - vozíky na prádlo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

safe-gas Revize a opravy plynových a tlakových zařízení.

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Dodávka, prodej, instalace - výpočetní technika - počítače - servery.

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Výroba a prodej hákových kontejnerů: - kontejnery Avia, Abroll, Liaz, Multicar - zakázkové kontejnery - komponenty na kontejnery - technologické palety - ocelové bedny - CNC pálení laserem, plasmou a autogenem - CNC ohýbání a ohraňování.

Výhradní dovozce nádob SULO. Prodej, e-shop - plastové popelnice - plastové kontejnery - odpadkové koše - kompostéry.

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Společnost CESARE interier vznikla v roce 1997, má sídlo v Táboře, ale svoji obchodní aktivitu provozuje především v Praze. Naší hlavní činností jsou realizace kuchyní, bytových a kancelářských interiérů. Klientům garantujeme záruční i pozáruční servis.

Společnost vznikla v roce 1994 a již od svého vzniku se specializuje na montáže nábytku. Truhlářská výroba, montáž - kuchyně na míru - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů - kancelářský nábytek - sedací nábytek - interiéry na klíč - pokládka - plovoucí podlahy.

Prodej kvalitních lidských vlasů z Indie. Velkoobchod kadeřnických potřeb. Kurzy, školení. Relaxační dámské kadeřnictví Hair Visage

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy Služby: - reklamní činnost - výroba kartonové obaly - výroba textilních výrobků pro potisk - výroba konfekce pro reklamní účely