Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
E-shop: - kancelářské potřeby - drogerie, úklid - kancelářský nábytek - kancelářská technika

Bednářství. Výroba: - koupací kádě, sudy.

Zámečnické práce ve stavebnictví - výroba a montáž ocelových konstrukcí, mříží, zábradlí, schodišť - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Prodej, montáž, demontáž, oprava, servis: - skladové a obchodní regálové systémy

Činnost, služby, výroba: - zámečnictví - ocelové konstrukce - hliníkové konstrukce - technologické konstrukce - povrchové úpravy

Truhlářství Výroba - dřevěná euro okna - schodiště - altány, pergoly - nábytek z masivu - postele - skříně - kancelářský nábytek.

Prodej, oprava, servis: - inkoustových a laserových tiskáren - repasované počítače, notebooky i tiskárny

Opravy a servis počítačů - výpočetní technika, notebooky - IT poradenství. Webdesign.

Specializovaná firma na vybavování kanceláří a podnikatelských prostor. Specializace na vybavení kanceláří. Interiéry pro: - komerční budovy - V.I.P. a ředitelské kanceláře - kancelářské prostory, kanceláře - běžná kancelářská pracoviště - velkoplošné kanceláře - jednací místnosti - salónky - zasedací místnosti - školící ...

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí - brány.

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Kopírovací centrum - barevné a černobílé kopírování. Prodej, e-shop, pronájem - kancelářská technika - tiskárny - projektory. Grafické práce.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Výroba: - tepelné výměníky Vico - tlakové nádoby Služby: - revize plynových a tlakových zařízení - dodávka, montáž, oprava, servis výměníkové stanice, technologie plynových kotelen - dodávka, montáž systémy ústředního vytápění Školení: - obsluha tlakových nádob stabilních a plynových kotelen - topič

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Služby: - nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - zemní práce Prodej: - písek - štěrk - kačírek - zemina

Výroba obalů z hladké a vlnité lepenky, puzzle, leporela, pohlednice, papírové sáčky, katalogy, kalendáře.

Velkoobchod - kadeřnické potřeby vlasová kosmetika, vysoušeče a strojky, nůžky, hřebeny, kartáče.

Činnost: - kontejnerová doprava - odvoz odpadu, stavební suti - zemní a výkopové práce - pronájem kontejnerů

Výroba: - ocelové konstrukce - manipulační dopravníky - textitových lamel pro vývěvy Prodej: - hutní materiál - náhradní díly k vývěvám

Práce, řemesla: - truhlářství - tesařství - pokrývačství Výroba: - nábytek na míru - schodiště, dveře - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení Microsoft Služby: -poradenství v oblasti výpočetní techniky -návrh a realizace počítačových sítí na platformách Microsoft -návrh a realizace internetových stránek -návrh, realizace a správa databází dle přání zákazníka - účetní a daňové poradenství - vedení ...

Prodej: -nádoby, kontejnery, popelnice na komunální odpad -olejové hospodářství -separovaný odpad -vařiče, grily, zahradní a bytová topidla.