Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Dodávka - dýchací přístroje vzduchové a kyslíkové : - přístroj s ocelovým lahvovým zásobníkem 5 a 7l SATURN S7 - únikový záchranný přístroj s lahvovým zásobníkem 2l SATURN S2 - záchranářský kyslíkový přístroj pro rychlou záchrannou i leteckou službu SATURN OXY Výroba - ochranné pomůcky - dýchací přístroje vzduchové a ...

Dceřiná společnost zastupující Meva a.s., Mevatec s.r.o. v regionu jižní Moravy. Prodej: - vybavení pro odpadové hospodářství -popelnice, kontejnery, sudy, nádoby na odpad a propanbutanové spotřebiče -propanbutanové vařiče, grily, hořáky, hadice. - vybavení sběrných dvorů - městský mobiliář - plastové nádoby, koše, kompostéry, ...

Sklad: -zboží Electro worldu. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -elektronika -videokamery -televizory -kamery, fotoaparáty -domácí kino -domácí, kuchyňské spotřebiče -telefony, navigace -počítače, příslušenství. Další prodejna: -nákupní centrum Olympia.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Výroba: -odlitky (šedá litina, ocelolitina, tvárná litina) -modely pro odlitky, modelárna, rapid prototyping -kovářské práce. Výroba a dodávky dekorativních slévárenských výrobků: -lavičky, stoly, židle, mobiliář, odpadkové koše, stojany na kola, kašny a pítka -rekonstrukce památníků z kovů -litinová schodiště a umyvadla -sloupky pro ...

Výroba: - zahradní a městský mobiliář: - zahradní nábytek - lavičky - ploty, brány - umyvadla a kohoutky - mříže - odpadkové koše - litinové lampy, sloupy - kašny - vitríny plakátovací plochy - autobusové zastávky - klepadla, kliky - ozddboné prvky zábradlí - stolky - věšáky - poštovní schránky.

Činnost: - enviromentální poradenství - nakládání s odpady - služby v oblasti životního prostředí - čištění lapolů, kanalizace, průmyslových armatur - vývoz septiků, žump a jímek - kácení dřevin, drcení větví - pronájem kontejnerů na odpady - odstraňování černých skládek

Výroba, prodej: -sáčky -pytle -fólie -hadice.

Pila, pilařská výroba: -hranoly, prkna, fošny jehličnaté -prkna fošny dub, buk -vodovzdorné překližky -bednící dílce -obaly, palety, přířezy -palubky -řezivo jehličnaté a listnaté -dveřní prahy -plotové dílce -kompletní oplocení -okrasné květníky.

Prodej, servis - výpočetní technika - tiskárny a spotřební materiál. Webdesign. Návrh firemní grafiky.

Prodej - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty - kancelářská technika E-shop - hardware - software - datová média - digitální fotoaparáty - kancelářská zařízení a technika - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - spotřební materiál k tiskárnám (tonery, inkousty, ...

Prodej, e-shop - kování - sortiment a potřeby pro truhláře - brusivo - lepidlo - ABS hrany.

Služby: - připojení k internetu Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - elektronické poklady

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Dodávka: - výpočetní technika - multimediální učebny - školní informační systém Eduinfo.

Činnost: - statické výpočty ocelových, železobetonových a dřevěných konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí.

Výroba obalů z vlnité lepenky - lepené, šité, tejpované nebo skládané papírové obaly.

Prodej uhlí, písků, štěrku, půjčováním kontejnerů a autodopravou.

Prodej, distribuce: -automobilová maziva: -motorové oleje. -převodové oleje. -kapaliny do automatických převodovek. -průmyslová maziva: -kalící oleje. -hydraulické oleje. -kompresorové oleje. -maziva ESSO, MOBIL.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Maloobchod, prodej: - dřevěné pelety - dřevěné brikety - palivové dřevo.