Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis - výpočetní technika - tiskárny a spotřební materiál. Webdesign. Návrh firemní grafiky.

Prodej - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty - kancelářská technika E-shop - hardware - software - datová média - digitální fotoaparáty - kancelářská zařízení a technika - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - spotřební materiál k tiskárnám (tonery, inkousty, ...

Prodej, e-shop - kování - sortiment a potřeby pro truhláře - brusivo - lepidlo - ABS hrany.

Služby: - připojení k internetu Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - elektronické poklady

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Dodávka: - výpočetní technika - multimediální učebny - školní informační systém Eduinfo.

Činnost: - statické výpočty ocelových, železobetonových a dřevěných konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí.

Výroba obalů z vlnité lepenky - lepené, šité, tejpované nebo skládané papírové obaly.

Prodej uhlí, písků, štěrku, půjčováním kontejnerů a autodopravou.

Prodej, distribuce: -automobilová maziva: -motorové oleje. -převodové oleje. -kapaliny do automatických převodovek. -průmyslová maziva: -kalící oleje. -hydraulické oleje. -kompresorové oleje. -maziva ESSO, MOBIL.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Maloobchod, prodej: - dřevěné pelety - dřevěné brikety - palivové dřevo.

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Prodej - školní potřeby - dětský nábytek Internetový obchod - hračky - stolní hry - dětský nábytek - dětské kočárky - školní potřeby -prodej - hračky - stolní hry -prodej - dětské oděvy.

Výroba, velkoprodej: -mechanické bezfreonové rozprašovače jednočinné: -běžná kosmetika: -laky na vlasy, dezodoranty, osvěžovače vzduchu -drogistické zboží: -postřiky, pesticidy, prostředky pro čištění skel, antistatické prostředky -autokosmetika: -prostředky proti rosení skel, leštící prostředky, rozmrazovače.

Papírny. Výroba, velkoobchod: - krabice. - prodejní stojany. - poutače. - reklamní tácky. - šanony.

Zakázková kovovýroba, výroba: - ocelové konstrukce - kovový nábytek - nerezové výrobky - haly - ocelové lávky, lehké mosty - stožáry a sloupy - ocelová schodiště a podesty - jednoúčelové stroje

Výroba, dodávka: - plastové reklamní a odnosné tašky - plastové sáčky - přepravní plastové sáčky - sáčky rolované - plastové pytle

Prodej a servis: - výpočetní technika. Prodej: - počítače - počítačové sestavy - hardware, software - komponenty - mobilní telefony - PDA, GPS, veškeré příslušenství. Servis: - LAN a WIFI sítí - správa serverů a sítí - záloha dat. Dílenské opravy notebooků a mobilů. Tvorba WWW stránek.

Návrh, realizace, výstavba: - nosné ocelové konstrukce - opláštění staveb.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Hřbitovní výroba - památníky - pomníkové díly - urny, vázy - sekání písma, ornamentů, vrtání Stavební výroba - dlažební kostky štípané a řezané - dlažební a obkladové desky - hranoly, sokly, obrubníky - lomový kámen - kopáky - mezníky, sloupky, patníky - schody, parapety - skulptury, kašny, ...