Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Velkoobchod obalové materiály pro domácnost. Infračervené topní panely SUNDIRECT - výhradní zastoupení pro Českou republiku. Itálie, Slovensko.

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný. Prodej: -nádoby na odpad-popelnice, kontejnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontejnerová přeprava. Práce: -UNC* 060-terénní úpravy, zemní práce, vrtání děr, výkopy základů -rekultivace -stavební, zednické, ...

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

Zakázkové truhlářství: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje

Správa nemovitostí: Komplexní technický servis a ekonomická správa bytových a nebytových prostor: - administrativní budovy - skladové, logistické a výrobní areály - bytové domy včetně všech potřebných doprovodných činností dle požadavků v rozsahu: - vedení správní agendy - vedení technické dokumentace - revize, ...

Dodávka, prodej - nábytek značek BJÖRKNAS a BOKNÄS - knihovny, vitríny - sedací nábytek, stoly - kancelářský nábytek. Vzorková prodejna: Rybná 23, Praha 1

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítače PC**. Montáž, instalace: -malé ústředny a faxy. Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Drobné výrobky z plastů Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - sáčky - pytle - tašky - přířezy Prodej: - vložky do kontejnerů, kartonů, popelnic - alobal - pečící papír - potravinářské folie - pohárky - tácky - sáčky do odpadkových košů - pytle do popelnic.

Montážní práce ocelových konstrukcí a plášťů. Ocelové haly. Montované stavby. Stavebně montážní práce. Suché výstavby RIGIPS včetně konstrukcí protipožárních.

Výroba, velkoobchod: - dortové krabice - košíčky na muffiny, cukrářské košíčky - pečící papír, balící papír - papírové a hliníkové formy na pečení - dortové podložky, dortové krajky

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Poradenství k podnikovým informačním systémům.

Strojírenská výroba. - výroba obytných a kancelářských kontejnerů 10´ - 30´ - výroba sanitárních kontejnerů 10´ - 30´ - svařence podsestav - lisařské práce na lisech 100 t - práce na ohraňovacím lisu

Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Rekvalifikace, kurzy, vzdělávání. Pro obory: kosmetika - kosmetické služby, manikúra - manikérka a nehtová designérka, pedikúra vč. nehtové modeláže. Kurzy Vizážistika a barvy, Základy líčení, Sebelíčení, Svatební líčení, Bodypainting, Barvy a barvová typologie. Kurz formování obočí, barvení řas a obočí. Kurzy Depilace teplým voskem, ...

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Jihomoravský kraj, Břeclav, Vyškov, Blansko, Hodonín, Břeclav, Znojmo, Vyškov, Blansko, Hodonín, Vysočina, Žďár nad Sázavou, Jihlava - motocyklový olej Motul, Castrol - olejový filtr Hiflo Filtro - řetězové sady Tsubaki - motobaterie Exide - brzdové destičky - zrcátka - blinkry, světla - kožené a textilní rukavice - motokrosové ...

Velkoobchod, velkosklad, internetový prodej, e-shop, kancelářské potřeby: -kancelářský papír -tiskopisy pro výpočetní techniku -pořadače -výrobky z plastových fólií -obálky -archivační, psací potřeby -hygienický program -obalový materiál -drobná kancelářská technika.

Výroba a prodej: -kuchyňské linky včetně spotřebičů a montáže -dětské a studentské pokoje - ložnice -matrace, lamelové rošty -vestavné skříně -kancelářský nábytek -interiery komerčních prostor.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací technika -svař. stroje KUHTREIBER, OMICRON -rychlospojky TRIODYN a EURO -elektrody a přídavné materiály ESAB -pálící a řezací technika GCE AUTOGEN -BINZEL -MEVA -opravy GCE výměnným způsobem -brusivo FLEXOVIT -OOPP (ochranné pracovní pomůcky CERVA GROUPE) -pracovní rukavice, ...

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.