Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Montáže OK, potrubních systémů, strojů a zařízení pro cukrovarnický průmysl. Kovomontáže ve stavebnictví, zámečnická činnost Prodej zařízení pro potravinářský průmysl

Realitní kancelář - pronájem, prodej nemovitostí

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.

Franchisingový partner AutoCont CZ a.s. Prodej, komplexní služby (servis, montáže, poradenství): -značková výpočetní technika: -počítačové sestavy -průmyslové počítače -příslušenství -tiskárny -notebooky -software. -pokladní systémy, pokladny -kamerové systémy.

Výroba, montáže, instalace, oprava: -lanové a hákové nosiče kontejnerů -kontejnery -hydraulické nakládací ruky -sklápěcí nástavby. Prodej, dodávka: -náhradní díly, hydraulické prvky -nové rámy i rámy po GO**. Sídlo, kancelář: -Dešná 65, 76315 Slušovice tel.: 573399890, fax: 573399890

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Montáže, servis, údržba: -vulkanizační lisy včetně přídavných zařízení. Služby: -poradenství v oblasti vulkanizačních lisů -návrhy a zpracování dokumentace ovládaní vulkanizačních lisů -vypracování software pro řízení vulkanizačních lisů . - generální opravy vulkanizačních lisů - demontáže a montáže strojního zařízení - výroba a ...

Zámečnické práce-výroba z nerezi. Svařování oceli i nerezu se státní zkouškou-EEN certifikát. Svařování TIG. Ohýbání trubek. Revize: - tlakových nádob stabilních skupiny A, B, - parních a kapalinových kotlů 3. a 4. třídy.

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Smaltované nádrže VÍTKOVICE - zvýšení objemu stávajících - dodání celých provozních souborů skladů TH z demontovaných a repasovaných nádrží - demontáž a zpětná montáž v nové lokalitě - revize - opravy - přetmelení Dodávka - posklizňové linky - kompletní technologie včetně sušení a čeištění zrnin - ...

Provoz a sídlo firmy: Průmyslová zóna Litomyšl Svitavská Výroba, velkoobchodní prodej: - stroje pro posklizňové zpracování osiv - mořící stroje na osiva - stroje pro pytlovaní a balení sypkých hmot včetně vážení - stroje pro paletizaci obalů, ukládání na paletu - mezioperační vaničkové a jiné dopravníky - skladovací ...

Prodej: - kancelářský nábytek.

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Výroba, vývoz, export: -exportní obaly -zámořské obaly -bedny -klece -palety -atypické palety -komplexní exportní balení

Instalace audiovizuální techniky, opravy audiovizuální techniky, Řešení technických problémů on-line, prodej projektorů, lamp, projekčních pláten, interaktivních tabulí, řídících systémů, ozvučení, LCD displejů

Pytlík, spol. s r.o. je výrobce a dodavatel pytlů i obalových materiálů. Nabídka: - pytle LDPE a HDPE - pytle se zatahováním - fólie LDPE - fólie HDPE - hadice a Polohadice LDPE - hadice a Polohadice HDPE - sáčky do košů LDPE.

Společnost se nově zabývá výrobou lehkých ocelových konstrukcí včetně montáží. V roce 2014 se začala věnovat též stavebním konstrukcím dočasného a nebo trvalého charakteru, pro potřeby v zemědělství a sportovním odvětví, kde jejich předností je nízká hmotnost, jednoduchá a rychlá montáž.