Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba: - výrobky z nerezu - zábradlí - schodiště - balkóny, brány

Výroba: - klávesnice k počítačům - spínače, řídící prvky a subsystémy

Dodávka, montáž, správa: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy Prodej, montáž: - zálohovací a multimediální servery Synology, QNAP Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky, tablety, smartphony - monitory, tiskárny

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -zámečnická výroba

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Služby: - finanční a právní poradenství - realitní činnost - účetnictví - poradenství v oblasti obchodování s futures kontrakty na burzách v Chicagu a New Yorku - prodej, oprava, servis, výpočetní technika - IT poradenství - osobní bankrot

Výroba: - papírové ubrousky - alobaly - menu boxy. Velkoobchod: - nealkoholické nápoje.

Výroba: - obalový a balící materiál - pytle, sáčky, folie - lepící pásky Prodej: - lepidla, tmely - lazury, laky - spojovací a kotevní materiál

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Maloobchod, velkoobchod, distribuce: - motorová nafta - maziva, oleje - autokosmetika - filtry pro automobily, motocykly, stavební a zemědělské stroje - autodíly

Dovoz, import, prodej: - veškeré typy olejů a maziva značek Total, Lotos Oil, Orlen: - auto a moto oleje - specializace na obráběcí a průmyslové kapaliny . Zhotovení: - mazací plány na Vaše stroje. Technické poradenství. Ekologická likvidace použitých olejů ZDARMA.

Činnost: - balení, kompletace, etiketování výrobků - zpracování účetnictví Dodávka: - ochranné pracovní pomůcky - obalový materiál.

Prodej, interiéry: -nábytek -komplexní vybavení hotelů, restaurací, interiérů, bytů a kanceláří -obývací stěny -sedací soupravy -repliky starožitného nábytku -šatní, prádelní a předsíňové skříně -kuchyňské stoly a židle (Itálie) -kovová dvoulůžka, válendy, manželské postele -ratan -stylové anglické dveře. Prodej nábytku ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej domácích elektrospotřebičů, internetový obchod, eshop:: - bílá technika: - pračky, myčky - sporáky - chladničky, ledničky - černá technika: - televize - satelitní technika - videokamery, fotoaparáty - domácí kina, audio - prezentační technika - vestavěné spotřebiče - ...

Prodáváme bytový nábytek, obývací stěny, sedací soupravy, koupelnový nábytek, dětské postýlky, matrace, ohrádky.

WT-servis, CZC.CZ Prodej a servis: - počítače, notebooky - tiskárny - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminace - skenování - výroba razítek a vizitek.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - pergoly, přístřešky - zahradní domky a nábytek.

Konzultační a auditní činnost, správa dokumentů a datových souborů. Dovoz - biometrický nebo také viditelný digitální podpis - bezpečné elektronické podepisování.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu - vsakovací systémy - čističky odpadních vod pro rodinné domy.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Výroba: - luxusní papírové tašky - papírové obaly a krabičky.

Správa počítačové sítě - návrh a implementace počítačových sítí - vzdálená správa počítačových sítí - vývoj drobných aplikací a tvorba webových stránek - prodej hardwaru, softwaru a kancelářské techniky.

Internetový prodej, e-shop: -ekodrogerie -přírodní kosmetika -hygienické potřeby -ekologické láhve -tašky a sáčky -nádobí -nádoby a obaly -koše a pytle na odpad -kancelářské potřeby