Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Autorizovaný distributor olejů a maziv ESSO, MOBIL, OrlenOil, ROCOL, Statoil, Wisura a Lubrilog. Velkoobchod, prodej, distribuce, servis olejů, poradenství: -motorové a převodové oleje -oleje a maziva pro průmyslovou výrobu -speciální maziva a odmašťovadla Servis: -analýzy maziv a management mazání -Fluid Management -Total Fluid ...

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Dřevěné truhlíky na míru: - obaly na truhlíky - květináče - bytové doplňky. Květinové aranžmá truhlíků, dekorace.

Zámečnictví - sendvič. opláštění - ocelové konstrukce - jeřáb AD 080 - plošina MP 13

Maloobchod, e-shop, prodej: -systémy pro správu dokumentů -tiskárny -multifunkční zařízení -kopírovací a tiskové systémy

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení, tlakových nádob stabilních a kotlů. Odborné vzdělávání v oboru plynových zařízení.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Velkoobchod: - metylester řepkového oleje

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Naše společnost vyrábí ocelové konstrukce a dodává a montuje průmyslové haly.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Regionální středisko bezpečnosti práce Revize vyhrazených technických zařízení: elektrické zařízení, hromosvody a nářadí kotle a tlakové nádoby plynové zařízení zdvihací zařízení Obecná bezpečnost práce, požární ochrana Přezkoušení: elektrikářů z vyhl. č.50/1978, topič kotlů, obsluhovatel tlakových nádob, obsluhovatel plynových zařízení, ...

Vývoj, výroba městského mobiliáře: - výroba autobusových zastávek, přístřešků - přístřešky pro kontejnery - označníky zastávek - přístřešky pro kola - stojany na kola - odpadkové koše - lavičky - Výroba a montáže kovových součástí pro panelové domy, novostyvby i rodinné domy. - panelákové zábradlí - ocelové zábradlí - ...

Prodej sekčních garážových vrat Superlift a elektrocentrál řady BC a náhradních dílů pro elektrocentrály této řady. Autorizovaný prodej a servis NAREX. Prodej, servis: - profesionální elektronářadí - elektrické ruční nářadí - brusivo a spotřební materiál - elektromotory - zahradní technika. Výroba: - elektromotory, generátory, ...

Prodej, oprava, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy Dodávka, prodej: -kancelářské potřeby

Vše pro tiskárny, prodej, e-shop - laserové a inkoustové cartridge, tonery - náplně, inkousty do tiskáren.

Prodej, montáž, oprava, doprava: - zdravotnické kartotéky - kovový nábytek.

Prodej - dezinfekční prostředky, prodej zdravotnický nábytek, zdravotnické prostředky.

Dodávka -kancelářský nábytek - zdravotnický nábytek - bytový nábytek.

Vyrábíme razítka, razítka na počkání, dále prodáváme tonery, cartridge, pásky a náplně do tiskáren.

Prodej, pronájem a servis kopírovací a tiskové techniky - tisk etiket.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.