Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Podlahové krabice - nerezová elektro krabice umožňují schovat elektrické, datové nebo televizní rozvody.

Maloobchod, prodej, e-shop: -kancelářská technika -tiskárny -kopírky -tonery, válce

Paletový servis. Výroba a prodej dřevěných palet, europalet - všechny druhy. Zakázková výroba.

Výroba, montáž: -hliníkové a ocelové konstrukce Práce: -rekonstrukce objektů Služby: -projektová a inženýrská činnost

Výroba, dodávka - policové regály - regály do skladů a kanceláří - kovový nábytek, skříně.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika IT poradenství

Prodej, pronájem, instalace, servis - tiskárny, kopírky - výpočetní technika.

Prodáváme plastové výrobky pro sklad, dílnu a domácnost: - plastové skříně - regály - kufry na nářadí - krabice - různé zásobníky pro skladování. Dodáváme též plasty pro domácnost a drátěné regálové systémy.

SILECON je dodavatel sortimentu: Mobilní obytné, sanitární a skladové kontejnery a sestavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Průmyslová automatizace, strojní výroba a zámečnická výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - konstrukční práce, návrhy a tvorba výkresové dokumentace - kontrolní a měřící přípravky - nástrojařská výroba - svařování a ocelové konstrukce - modely, formy a výrobky z kompozitů - automatizace, implementace řídících systémů, HW, SW - síťové ...

Prodej: - výrobky lakovacích systémů - tmely - brusivo - plniče - vrchními laky - leštěnky - nářadí pro autoopravárenství a lakování. Míchání barev.

Výroba a dodávka: - schodiště samonostná, prostorová, točitá - zábradlí - schodišťové konstrukce

Prodej a služby spojené s výpočetní technikou - tonery a cartridge - kompaktibilní kazety a náplně do tiskáren.

Prodej a servis výpočetní techniky - dodávka hardware, software - tiskárny a spotřební materiál. Správa IT - outsourcing.

Výroba, montáž: - schodiště - zábradlí

Dodáváme řezné kapaliny a emulze, řezné, tvářecí a mazací oleje. To vše včetně kompletního servisu na míru. Dále nabízíme LOC-LINE flexi dílce a filtrační textílie pro veškeré filtrace obráběcích strojů a brusek.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Výroba obalů, kartonáž: - krabice, dárkové krabice - kazety, pouzdra, desky - obaly z lepenek a mikrovlny - ekologické obaly.

Výroba: - přepravní bedny - palety Velkoobchod: - obalový materiál - krabice - folie - balící stroje

Servis: -Notebooky, sestava PC -tiskárna, HP, Canon Údržba výpočetní techniky: -v našem servisním středisku -u zákazníka. Prodej: -počítače PC, Notebooky, HW -tiskárny Bazar: -Notebooky -Počítače PC -Monitory -Komponenty Výkup notebooky

Prodejna paruk. Maloobchod: -paruky, příčesy, také na lékařský poukaz -kosmetika na ošetřování paruk, příčesů Výroba: -vlasové příčesy Modelování umělých nehtů.

Zámečnictví, kovovýroba Výroba: Komínové vložky a komponenty Třívrstvé fasádní komíny Kovové stavební zámečnické díly Klempířské práce Vložkování komínů Prodej všech dílů a komponentů pro vložkování komínů Zprostředkování poradenství komínové problematiky a zabezpečení revizí komínů Revize komínů Naše výrobky a ...