Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, maloobchod, velkoobchod: -ruční nářadí - nástroje na obrábění a vrtání - brusivo, flexo kotouče - diamantové nástroje - svařovací materiály - ochranné pracovní pomůcky - elektrické nářadí - vše na povrchové úpravy kovů, dřeva, stavebních materiálů.

Výstavba, služby: - inženýrské sítě - kanalizace - vodovodní přípojky - čištění a kamerová inspekce kanalizace Výroba: - plastové šachty, jímky Odvoz stavebního odpadu (štěrk, beton, písek) a sutě Dodávka výměníkové stanice tepla.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Prodej: - nádrže na pohonné hmoty - ekokontejnery Velkoobchod: - pohonné hmoty

Montáž, oprava, servis: - technologické prvky v telekomunikačních sítích Výkup: - počítače - výpočetní technika

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění: - potrubní rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce

Výroba: - strojírenská - kovovýroba. Průmyslové stavby: - obrábění - výroba ocelové konstrukce - výroba - tlakové nádoby.

Dodávka, e-shop: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - gastro oděvy - pracovní obuv - brusné materiály - průmyslová lepidla - bezpečnostní značení Autorizovaný distributor 3M.

Výroba, generální opravy, rekonstrukce, revize: - jeřáby - stavební stroje. Výroba: - ocelové konstrukce.

Prodej: - software - elektrosoučástky - 3D tiskárny

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - návrhy, tvorba webové stránky - instalace, údržba a správa počítačových sítí

Výroba a prodej - orientační systémy s vyměnitelnými písmeny - vizuální orientační navigační systémy s vyměnitelným textem Výroba a prodej - nástěnky, vitríny, školní tabule,

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - materiál na výrobu reklamy - materiály pro tisk a laminaci - samolepící fólie plotrové, podkladové, šablonové, aplikační - nažehlovací, magnetické a translucentní fólie - reklamní stojany

Výroba - ocelové konstrukce stavební práce Svářečské práce Zámečnické prácevýroba - ocelové konstrukce

Služby: -vybavení a úprava interiérů Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský a školní nábytek

Prodej, servis, montáž: - kancelářská a výpočetní technika.

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika. Velkoplošný tisk, grafika, webdesign.

Prodej, e-shop - potřeby i materiál pro modeláž gelových a akrylových nehtů - zdobení nehtů, 3D nálepky, kamínky, FIMO či razítka - laky na nehty, UV gely modelovací, barevné UV gely, gely glitrové nebo metalické, akryl na nehty - brusky a frézky na nehty, které se používají k obroušení gelu či akrylu.

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.