Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Montáž: - mechanické zabezpečení - autoalarmy - elektronické zabezpečovací systémy - folie - autofolie

Internetový obchod, e-shop: - autodíly - motodoplňky - helmy, přilby - oleje, maziva

Oprava, servis: - výpočetní technika Služby: - připojení k internetu - vedení účetnictví - daňové poradenství

Čištění odpadních vod Domovní čistírny odpadních vod Plastové nádrže Školení

Strojírna, strojírenská výroba: - ocelové konstrukce, - technologické celky, - zásobníky sypkých hmot, - drtiče, - granulátory, - trhačky patních lan, - ocelové mosty a mostní konstrukce, - dopravníky a pasové cesty, - technologie pro povrchové doly a kamenolomy.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -webdesign -počítačové služby

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Výroba, montáž - kovové ploty, schodiště, zábradlí, schody - ocelové konstrukce Řemesla, služby - zámečnické práce - sádrokartonářské práce

Prodej, maloobchod: - kancelářský a bytový nábytek.

Služby: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů - zakázkový vývoj software Oprava, servis: - tiskárny čárového kódu - mobilní PDA a mobilní terminály - snímače čárového kódu - průmyslové počítače a terminály

Prodej, maloobchod: -software -hardware -správa sítě

Kompletní paletový servis. Nabídka výkupu, oprav a výměn palet.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - informační technologie - výpočetní technika.

Specializovaná kamenná prodejna s kompletním sortimentem vysoce kvalitních diamantových nástrojů, strojů a příslušenství německé značky GŐLZ. Nabízíme diamantové jádrové vrtací korunky, diamantové řezné, brusné kotouče a diamantová lana.

Strojírenská výroba: - ocelové a nerezové konstrukce - ocelové a nerezové zásobníky - potrubní rozvody Revize: - plynová zařízení

E-shop: - potřeby pro nehtovou modeláž

Dodávka, prodej: -výpočetní technika Služby: -správa počítačových sítí -vývoj software

Prodej: -počítače -tiskárny -software. Záruční a pozáruční servis.

On-line prodejna postavená na základech kamenného obchodu. Nabídka profi nářadí BOSCH, DREMEL, FESTOOL, PROTOOL, FEIN, Narex, HONDA, Schneider, Nilfisk-Alto. Nabízíme ruční nářadí Bahco, Knipex, Wera, kotevní techniku Fischer, měřidla Stabila, japonské řezače OLFA, brusivo EKAMANT, PFERD, VSM, SIA. Další služby: Platba kartou, Výdejní ...

Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty skenerů, tiskáren, faxů, kopírek, digitálních duplikátorů (priporty), CD zařízení, software.

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové, občanské i bytové objekty - čistírny odpadních vod - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - rekonstrukce - inženýrská činnost v oboru pozemních staveb Výroba, montáž: - ocelové konstrukce

Výroba: - bazény -nádrže -odpadní jímky -septiky -vodoměrné šachty.

Prodej: - interaktivní chytré tabule SMART Board - počítačové vybavení

Oprava, servis: - telefony - tiskárny - domácí elektrospotřebiče

Prodej, e-shop: - obalový materiál - nápojové kelímky - jednorázové nádobí - papírové obaly - plastové sáčky, pytle