Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Výroba, export, distribuce, prodej lepenkových výrobků: - hračky - kancelářská řada - úložné krabice - nýtované kufry.

Prodej, servis: - kalkulátory - kapesní, stolní - psací stroje - elektronické - kopírovací stroje - faxy - spotřební materiál pro kopírovací stroje-tonery.

Prodej: -nářadí a elektrické ruční nářadí -nástroje - vrtáky, závitníky, záhlubníky -nástroje na frézování a soustružení - držáky, nože, destičky -brusiva - řezné, brusné a lamelové kotouče -svařovací technika a ochranné pomůcky -záruční a pozáruční servis elektrického ručního nářadí. prodejna: Tyršova 1239/1, Znojmo.

BHS Pardubice s.r.o. se specializuje na prodej, montáž, demontáž, opravy a servis regálových systémů.

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, prodej: -mobilní telefony -kryty pro mobilní telefony, doplňky -digitální fotoaparáty -CD a DVD média, obaly -výpočetní technika, počítače, PC. Prodejna: -Excalibur City, vchod u letadla, vedle kavárny

Strojírenská, zámečnická výroba a výroba svařovaných ocelových konstrukcí.

Společnost Dřevo-products, s.r.o. provozuje pilu u Zlína. Naší hlavní činností je výroba, zpracování a prodej stavebního řeziva. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti dřevovýroby na Zlínsku.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Maloobchod, prodej, e-shop: -počítače, výpočetní technika -sestavy PC -záložní zdroje -programy software -počítačové sítě -kancelářská technika -tiskárny -kopírovací stroje -notebooky -scannery -faxy, faxmodemy -pokladny, pokladní systémy -telekomunikační technika -komponenty pro stavbu a provoz rozsáhlých počítačových sítí ...

Návrh a realizaci všestranných obalových řešení na míru, která vyhovují těm nejnáročnějším kritériím, zajišťuje firma Deufol Česká republika s.r.o. z Brna. Kromě průmyslových balení se postaráme zároveň o logistiku, efektivní supply chain i skladování. Na pobočce v Chebu se věnuje výrobě obalových materiálů.

Návrh a realizaci všestranných obalových řešení na míru, která vyhovují těm nejnáročnějším kritériím, zajišťuje firma Deufol Česká republika s.r.o. z Brna. Kromě průmyslových balení se postaráme zároveň o logistiku, efektivní supply chain i skladování. Na pobočce v Moravském Krumlově zajišťujeme výrobu, balení a a skladové prostory.

Společnost 4YOUSTORY s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti kontejnerové dopravy a manipulace s materiály. Naše vozidla jsou vybavena hydraulickou rukou, což nám umožňuje efektivní nakládku a vykládku různých druhů materiálů, od zeminy a suti po beton, štěrk, písek a další sypké i stavební materiály. Nabízíme zapůjčení a ...

Firma zajišťuje balení na míru, Postará se o průmyslové balení, fólie a obalové materiály, automatizační a propagační balení.

STROJÍRNY HOLDING a.s., se sídlem v Hradci Králové, je předním výrobcem strojů a technologických zařízení pro průmyslové aplikace, zejména v automobilovém sektoru. Nabízíme širokou škálu produktů, včetně svářecích strojů, dopravních a manipulačních systémů, ocelových konstrukcí, kontejnerů a karoserií. Naše služby jsou komplexní, od návrhu a ...

Realizace - interiéry na klíč, atypické Prodej - kancelářský nábytek Prodej - nábytek Výroba - nábytek

Výrobní družstvo TVAR Klatovy se již od roku 1951 zabývá výrobou a montáží dřevěného nábytku pro mateřské školky, základní školy, družiny - stoly, stohovatelné židle a lehátka z masivu, skříňky řady MIKI. Nábytek je pravidelně testován a certifikován a tím splňuje všechny předepsané bezpečnostní a zdravotní normy pro každodenní intenzivní ...

Firma se zaměřuje na potrubní systémy, ocelové konstrukce, svářečské a zámečnické práce, montážní práce, údržbu a servis výměníkových těles.

Vyrábíme veškerý nábytek; dodáváme kompletní interiéry. KONZULTACE S BYTOVÝM ARCHITEKTEM ZDARMA! - kancelářský nábytek - kuchyně - šatní a vestavěné skříně - postele vč. roštů a matrací - zahradní nábytek, altány, pergoly - obklady palubkou, pokládka podlah - plastové vnější i vnitřní obklady a ploty - parapety vnitřní (plastové); ...

Zámečnické práce, kovovýroba, svařování metodou TIG a MIG. Svařování hliníku. Svářečské práce. Zakázková výroba, montáž: -z nerezu, oceli, hliníku, pozink. Nerezová výroba. Interiérové a exteriérové prvky. Ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, ploty, vrata, brány, stavební prvky, doplňky k bazénům. Stavebně zámečnické ...

MIO stavební, s.r.o. se zabývá pronájmem kontejnerů pro odvoz stavebního odpadu, klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. Nabízí také zednické služby a prodej stavebního materiálu.

Jsme profesionální servisní centrum specializující se na opravy a údržbu široké škály elektronických zařízení. Naše služby zahrnují opravy počítačů, notebooků, fotoaparátů, videokamer a další elektroniky. S našimi zkušenostmi a odborností jsme připraveni vám poskytnout nejlepší možné služby a vrátit vaše zařízení do perfektního stavu.