Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Velkoobchod pro kadeřníky - kadeřnické potřeby, pomůcky, fény, strojky, nůžky. Profesionální vlasová kosmetika Schwarzkopf, Loreál, Matrix, Wella, Selective, Vitalitys, Fanola, Londa, Indola, Insight, Ilirija. Kadeřnický nábytek.

Výroba, oprava a prodej europalet

PC servis Praha: - opravy notebooku - servis výpočetní techniky - tvorba webových stránek

Výroba a prodej kontejnerů - kovové kontejnery na odpad.

Společnost MICROS-FIDELIO Czech s.r.o. nabízí komplexní řadu softwarových a hardwarových řešení určených pro hotely, restaurace, rychlá občerstvení, zábavní provozy a zařízení pro volný čas, jako jsou například fitness centra, bowlingová centra apod. Internetový obchod: -MICROS -magnetické karty -barvící pásky -papíry pro tiskárny ...

Výroba, kovovýroba: - tepelné výměníky - ocelové konstrukce - kovoobrábění

Prodej, servis, půjčovna - nástroje - brusivo - leštící nástroje - ruční nářadí.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - kancelářská masážní křesla - vodovodní baterie - LED osvětlení

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.

Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Výroba kovových konstrukcí - kuželové konektory - střešní profily.

Výroba: - svařované výrobky z oceli - ocelové konstrukce Práce: - zámečnické - svářečské

Vyroba a prodej: - kontejnery na nákladní automobily.

Výhradní zastoupení firem: - GLEIT-µ - speciální maziva, - ELASKON - maziva na lana a separační oleje, - UNIL - automobilové a průmyslové oleje a maziva (motorové, převodové, hydraulické, turbinové, kompresorové, ložiskové, plastická). Poradenská činnost.

Výkup palet. - autodoprava - hostinská činnost a ubytovací služby - prodej obalového materiálu.

Prodej, e-shop: - výpočetní technika - počítače - spotřební elektronika

Prodej, servis, půjčovna - nářadí a nástroje - vrtací, sekací nářadí - brusivo - ruční nářadí.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...