Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Strojírenská výroba: - ocelové konstrukce - ocelové nádrže - zámečnické práce - soustružnické práce - frézařské práce

Prodej: - lesní, zahradní technika - dílenský nábytek - ruční, elektrické nářadí.

Truhlářství, podlahářství. Výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - postele - kancelářský nábytek - dřevěné podlahy. Pokládka plovoucích podlah.

Výroba: - kapalinové filtry - ocelové konstrukce - CNC obrábění Provozovna: Lukavec čp. 142 tel.: 732 229 209

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Dodávka, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - výstavba, správa počítačových sítí

Držitel certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Strojírenství. Výroba, montáž, oprava, servis: -mostové jeřáby -zařízení pro chemický a petrochemický průmysl -nástroje, nářadí -ocelové konstrukce -mosty železniční, silniční -lávky -těžké svařence do 180t, jednotlivě. Práce: -svářečské -MIG, MAG, státní zkoušky -výroba dle ...

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Tvorba webových stránek.

Výroba, dodávka, prodej: - obaly ze skládačkových lepenek jednobarevné i s potiskem - obaly z mikrovlnné lepenky, jednobarevné nebo s potiskem - kartony z třívstvé, resp. pětivrstvé lepenky, možno i s potiskem - tvarový výsek - papírové obaly s průhledným okénkem z folie - dárkové obaly a potahované krabice - dárkové tašky - ...

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hardware - software - spotřební elektronika - PC, počítačová sestava.

Velkoobchod-maloobchod-prodej: -brusivo -brusné, řezné, lamelové kotouče -vulkan fíbry -autolaky a průmyslové laky SPIES HECKER, MOBIHEL -kompresory a příslušenství SCHNEIDER -leštící a brusné pasty -tmely, lepidla -plniče a průhledné laky -maskování -ochranné pomůcky.

Výroba: - ocelové konstrukce - svařování Prodej: - hutní materiál

Činnost: - zámečnictví - montáž a opravy plynových zařízení Výroba, montáž, oprava, servis: - tlaková zařízení, nádoby

Dodávka - kancelářská židle ALICIA, FLUTE, GOBLIN, VITO Dodávka - sedací soupravy - nerezové stolové podnože

Kuchyňské studio: -nábytek -kuchyně -grafický návrh na zakázku -výroba, -poradenství -závěsné programy -zabudované spotřebiče.

Prodej, e-shop, servis - výpočetní technika - počítače. Papírnictví - kancelářské potřeby. Tyršovo nám. 15 Litoměřice tel. 773939343 Copy centrum. Reklamní agentura - grafické práce - reklamní předměty.

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.

Provádíme kompletní instalatérské a topenářské práce. Dále montáže tepelných čerpadel, solárních systémů či výrobu plastových nádrží.

Prodej, e-shop, servis: - kancelářská technika - papírnictví - copy centrum.

Prodej, servis, e-shop - PC sestavy - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony.

Výroba, prodej: - trezory, sejfy, zámky, zámek - trezory dle katalogu i dle Vašich požadavků - stěnové sejfy - bytové sejfy - stěnové trezory - bytové trezory - vhozové trezory - trezory do podlahy - trezory pro 1. BT - trezory pro 2. BT - skříně na dokumenty - skříně na zbraně - pokladničky - zakázková výroba - ...

Výroba: -plastové a gumové výrobky -výroba flexibilních obalů pro potravinnářství.