Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Výroba: -kartonáž z hladkých a vlnitých lepenek

Výroba, prodej: - dilatací používaných ve stavebnictví. Dodáváme více jak 50 typů dilatačních profilů. Zabudované i dodatečně montované, vysoko zátěžové i profily určené do míst se středním a malým mechanickým zatížením. V naší nabídce najdete dilatační profily tlakově vulkanizované, plastové, stěnové a stropní, celokovové, podlahové s ...

Výroba z plastických hmot, prodej, dodávka, stavba, stavby, výstavba, montáže: - bazény, bazénů na klíč - technické nádrže, technických nádrží - septiky, septiků - jímky, jímek - vodoměrné šachty, šachtu. Služby, zajištění: - zemní práce související s výstavbou bazénů - možnost zastřešení bazénů - solární vyhřívání.

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - dodávka, správa a údržba telefonních ústředen - vývoj software

Maloobchod: - tonery do tiskáren - náplně do tiskáren

Oprava, servis: -výpočetní technika Služby: -webdesign -internetové připojení

Prodej: - nábytek - kuchyně - ložnice - sedačky - kancelářský nábytek

Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Prodej: - tonery - cartridge Služby: - plnění cartridgí inkoustových tiskáren - renovace tonerů do laserových tiskáren Opravy, servis: - tiskárny - kopírky

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Zakázková výroba, kovovýroba: - kovové palety - přepravky - zahradní nábytek - stojany na kola. Dělení materiálu. Tváření materiálu. Obrábění, svařování, povrchová úprava. Doprava: -nákladní do 3t.

Velkoobchod, e-shop: -prostředky a přípravky pro nehtovou modeláž, -kosmetické přípravky. Provozovna: Maloobchodní prodejna WZ systém s.r.o. Mičurinova 2036, 356 01 Sokolov Otevírací doba: Po - Pá od 8, 00 - 17, 00 hod. V době letních prázdnin Po - Pá od 8, 00 - 16, 00 dod

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Poradenství, projekce, výroba, montáž a servis: - dřevěná, ocelová, kombinovaná schodiště a vchodové dveře

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení k Internetu na bezdrátových technologiích WiFi i na platformě LAN 10/100. Outsourcing počítačovách sítí. Webhosting. Prodej a servis: - výpočetní a kancelářské techniky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - spotřební elektronika Služby: - technický dozor stavebníka

Prodej regálů. V našem sortimentu naleznete regály: - konzolové trnové a stromečkové - paletové - policové -schody, nakládací rampy, lávky, můstky, podesty, zástěny a nosiče reklam. Vyrábíme ocelová vrata, schody, ochozy, plošiny, kontejnery, přístřešky a další konstrukce.

Výroba, oprava, montáž: -ocelové konstrukce -zařízení pro odprášení průmyslových prachů -drtiče -zařízení pro kamenolomy a pískovny -technologická zařízení -sila, zásobníky -dopravníky řetězové a pásové, redlery. Oprava: -generální opravy důlních zařízení a velkostrojů. Převíjení elektromotorů. Práce: -obrábění ...

Prodej, servis - výpočetní technika. Webdesign.

Kovovýroba Drátěný program Regálové systémy Regálové stojany