Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výrobní závod. Výroba, servis: - mobilní lisovací kontejnery - paketovací lisy

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - filtry - filtrační vložky - oleje, maziva - aditiva.

XEROX Autorizovaný Partner - výhradní zastoupení firmy XEROX. Servis, opravy: - stroje XEROX Prodej, velkoobchod, maloobchod: - multifunkční kopírky - velkoformátové stroje, plottery - tiskárny - skenery - termovazače - kroužkové vazače - skartovače - vybavení kanceláře - spotřební materiál Nabídka služeb ...

Služby: - vývoj zakázkového SW, - prodej hardware, software, - outsourcing IT služeb, - odborné školení.

Zakázková výroba, prodej: -atypická výroba z konstrukční oceli, nerezu a mosazi v kombinaci se dřevem a sklem (dřevo a sklo), včetně povrchových ochran (povrchová ochrana) -truhlářská výroba. Specializace - výroba: -stáčení spirálových a ohýbaných madel z konstrukční oceli, nerezu, mosazi a dřeva (spirálová, ohýbaná ...

Výroba, dodávka, prodej: - technologické potrubní rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonstrukce tlakových nádob - výroba celků pro potravinářský a farmaceutický průmysl - čistící stanice C.I.P. - ruční svařování metodou TIG s použitím agregátů Migatronic - dokonalé formování svárů - dělení trubek na strojích ...

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Výroba plastových jímek a nádrží. Zemní a výkopové práce.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizace, správa, sítě LAN, WAN, MAN - instalace HW a SW - outsourcing IT

Kartonážní výroba krabiček, papírových a kožených obalů. Zakázkové šití předmětů, opravy a úpravy oděvů. Ruční výroba kartáčnického zboží. Jednoduché kompletační a montážní práce.

Kuchyňské studio, maloobchod, prodej: -kuchyně, kuchyň -kuchyně na míru, návrhy -postele, sedací soupravy, bytové doplńky Nábytek: -postele, stůl, židle, sedací soupravy, bytové doplńky.

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál: -LDPE fólie. -lepící pásky. -vázací pásky. -kartony. -netkané textilie: -krycí, mulčovací. -bublinková fólie. -stretch fólie. -kašírované fólie -plachty s oky -papírové dutinky SÍDLO PROVOZOVNY AMMA PROGRESS s.r.o. Lidická 107 Lanškroun 563 01

Výroba, prodej: - plastové obaly, plastové láhve

Konstrukce i výroba -tlakové nádoby -výměníky tepla -skladovací nádrže a filtry.

Maloobchod, servis: - výpočetní technika

Kompletní sortiment pro kamenoprůmysl a stavebnictví. Dodávka, prodej - elektrické ruční nářadí - brusné materiály - lepidla, tmely - diamantové nástroje.

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Prodej a servis v oblasti informačních technologií - kancelářská technika - výpočetní technika. Tvorba jednoduchého webu (forma webové vizitky).

Velkoobchod a prodej: - spojovací materiál (šrouby, matice, podložky, vruty, nýty, hřebíky, hmoždinky) - nástroje (vrtáky) - brusivo (kotouče, papíry, plátna) Výroba: - atypický spojovací materiál.

Služby: - prodej a servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - tvorba internetových stránek

Velkoobchod, maloobchod: -redukční ventily pro všechny druhy technických plynů -opravené redukční ventily, svářecí a řezací nástavce -svařovací technika, soupravy, nástavce, špičky řezání, elektrody, dráty, pájky -manometry, hadice, spojky, spony -drátěné kartáče-strojní-ruční -měřidla KINEX-metry, posuvky, úhelníky ...

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - nábytek masiv - ložnice - předsíně - obývací stěny - dětské pokoje - sedací nábytek.

Výroba: - manipulační technika - ocelové konstrukce