Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC - dřevěné, laminátové - nábytek - ložnice - kuchyně - kancelářský nábytek

Výroba, prodej: -obalový materiál -tašky -sáčky -fólie -pytle -stojany -tácky -kelímky -potisk tašek pytlíků

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika

· Dodávky výpočetní techniky a programového vybavení · Dodávky kancelářské techniky a spotřebního materiálu · Modernizace Vaší stávající techniky · Návrhy, montáž a instalace počítačových sítí · Tvorba programového vybavení na zakázku · Tvorba www stránek · Odborné konzultace · Antivirová kontrola a odstraňování počítačových virů · ...

Výroba: - ocelové konstrukce mříže, vrata, ploty - příhradové ocelové konstrukce DECOTRUSS

Opravy, servis, prodej, - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - UPS - tiskárny - napájecích zdrojů. - atypické elektroniky Prodej: - počítače - notebooky - tiskárny - periferie - spotřební materiál - software Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Kompletní úpravy interierů i exterierů -instalatérské práce -stavební práce - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - nábytkové sestavy - stoly, stolky - schodiště - kuchyňské linky včetně spotřebičů a připojení - snížená patra - podhledy - dveře - okna - obložení atd.

Montáže regálových systémů: - paletové regály - vjezdové regály - spádové paletové regály - opláštěné konstrukce - policové regály - spádové regály pro drobné zboží - regály miniload - sigma podlahy. Zámečnictví: - zámečnické výrobky - ocelové konstrukce - speciální háky na automatické stříkací linky.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - použitá výpočetní technika a příslušenství - komisní prodej. Servis: - výpočetní technika - tiskárny - příslušenství. Renovace: - kazety a tonery do tiskáren.

Výroba kartonových obalů z hladké a vlnité lepenky. Výsek a výroba samolepících etiket Řezání papírových dutinek.

Prodej, dodávka: - exkluzivní nábytek z Anglie. Služby: - design-projekty, - výběr materiál, - instalace, montáž garnyží, závěsů a žaluzií, - malování, - výroba vestavěných skříní a vybavení šatnových komor podle individuálních návrhů.

Výrobce přepravních a spotřebitelských obalů z hladkých a vlnitých lepenek. Kompletní servis: - navržení optimálního konstrukčního řešení pomocí speciálního software -zhotovení funkčních vzorků včetně grafického návrhu - výrobu série malého (již od jednoho kusu) či velkého objemu (takřka neomezené množství) - zajištění odvozu vyrobeného ...

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače

Prodej, oprava, servis, e-shop: - nářadí - svářecí technika - brusivo - ochranné pomůcky - spojovací materiál

Velkoobchod, maloobchod: - obalový materiál - folie - pytle, sáčky - plachty - balící sulfitové a sulfátové papíry

Provádíme servis, opravy a údržby tiskáren a kopírek.

E-shop. Prodej pomůcek na manikúru. Vše pro manikúru.

Dodáváme přístroje pro wellness, lázně, estetická a kosmetická centra. Jsme výhradní dodavatelé multifunkčních vanových boxů. Dále v naší nabídce naleznete lékařské, estetické a kosmetické přístroje a vysoce účinnou lékařskou kosmetiku. www.rovitespa.eu

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Truhlářství, Stolařství. Zakázková výroba na míru: -interiérový nábytek: -kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -vestavěné skříně -konferenčení a psací stoly -kancelářský nábytek.