Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Kuchyňské studio. Návrh: -kuchyň, kuchyně, kuchyňské sestavy -obývací pokoj -ložnice, dětské pokoje -kancelářské a firemní prostory -předsíně a vestavěné skříně -koupelny.

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Výroba kabin pro: -jeřáby mostové, portálové, přístavní, autojeřáby a težké stroje -kapotáže stavebních strojů. Výroba: -lehké ocelové konstrukce. Zabezpečení opravy, servis: -výrobní kabiny a kapotáže.

Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika -příslušenství -mobilní telefony -opravy a údržba internetové sítě.

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.

Prodej, instalace, zásobování, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -náplně -kelímky na jedno použití. Zásobování v rámci distribuční sítě. EUROBAL-velkoobchod obalový materiál: -nápojové kelímky -příbory -ubrousky -tácky, vaničky -pytle a sáčky -tašky, krabice -potravinářské fólie -míchátka a napichovátka -přířezy ...

Prodej: -autodíly -náhradní díly na vozy všech značek -autodoplňky -akumulátory -maziva a technické kapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírování autoklíčů a čipových autoklíčů -jízdní kola.

Výroba, návrhy: -kartony (včetně potisku) -strojní lepenka -balicí papír -krepový papír -přepravní krabice -skládací klopové krabice -tvarové výseky -fixační mřížky -proložky -slotrované přířezy. Možnost výroby v malých sériích.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářský nábytek. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -software na zakázku. Programování. Zpravování účetnictví. Mzdová agenda.

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Velkoobchod, instalace, modernizace: - výpočetní technika - kompletní služby v oblasti HW, SW - profylaxe pracovních stanic - upgrade - návrhy, řešení - internet - telefonní linky.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - svařování - broušení - obrábění - lisování, řezání

Divize ARECO (Areko) SNOWSYSTEM. Dodání, prodej, opravy, servis: - sněžná děla - výroba - technický sníh (jednoduchý, umělý), standardní kvalita Divize DUNPHY: - ekologické hořáky pro všechny druhy paliv - nízká hlučnost, velký rozsah regulace - stabilní charakteristika - snadná montáž a údržba - ...

Velkoobchod: - obalový materiál - tašky, pyle - folie - sáčky

Zpracování nerezové oceli, výroba: - nerez doplňky pro off-road automobily - nerez doplňky pro motocykly - zábradlí

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Prodej: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -obývací stěny -postele -kuchyně včetně grafické a počítačové vizualizace -kancelářský nábytek -stavebnin -stavebního materiálu -doprava nábytku i stavebního materiálu zajištěna zdarma.

Tisk a grafika na zakázku. Grafika: - realizace grafických návrhů - DTP programy na platformách MAC i PC - sazba, zlom – grafické návrhy vizitek, hlavičkových papírů, obálek, samolepek, formulářů, letáků, prospektů, plakátů, firemních desek, brožur, časopisů, knih, inzerátů, billboardů, internetových prezentací, nejrůznějších reklamních ...

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.