Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Kovovýroba - mechanické obrábění - CNC obrábění - výroba ocelových konstrukcí - výroba dílů pro stavbu strojů.

Výroba, prodej, montáž, servis: -univerzální stavebnicové zařízení pro vybavení interiérů -regálové systémy - rámové, sektorové -prodejní pulty -pokladní boxy -stojany, koše, pódia, regály na zakázku -sektorové prodejní pulty. .

Maloobchod, Velkoobchod, Výroba, Prodej: -tonerové kazety do laserových tiskáren -inkoustové kazety pro inkoustové tiskárny -doplňovací sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papíry AMFIBIAN FROG Služby, renovace: -inkoustové náplně do tiskárny -tonerové kazety do tiskárny a faxů.

Velkoobchod: - xerografický papír - tabelační, faxový, balící papír - pauzovací papír - papír do plotrů - fotopapír - obálky, bloky, sešity, tiskopisy - mikroten, obaly z PVC - samolepící bločky, etikety - rychlovazače, pořadače, šanony - konferenční složky - spotřební materiál - tonery, cartridge, inkousty, pásky - ...

Výstavba, komplexní dodávky, opravy, modernizace, rekonstrukce, inženýring: -pece pro výpal hrubé a jemné keramiky (komorová, tunelová pec) -pece pro výrobu stavebních hmot -metalurgické a hutní pece -sklářské pece -chemické pece -strojírenské pece -kremační pece -spalovací pece -fluidní kotle -žáruvzdorné vyzdívky -ocelové ...

Dceřiná společnost mnichovské firmy Klüber Lubrication München KG. Prodej: -mazací oleje -spreje -mazací pasty -plastická maziva -oleje -speciální maziva -separační a chladící látky -čističe. Speciální oleje a plastická maziva pro všechna odvětví strojírenství, pro automobilový průmysl, pro textilní, potravinářský a farmaceutický ...

Maloobchod, prodej, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovost.

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice, skříně, lůžka -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy -stoly, židle -bytové doplňky -matrace -pohovky -palandy -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek -rustikální nábytek.

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Výroba a prodej archivační a magazín boxy.

Velkosklad cibule. Velkoobchod: - prodej obalového materiálu P&M Nepomuk - prodej propan butanu - prodej uhlí. Zemědělská výroba: - prodej: - prasata - obiloviny - hořčice.

Kamerové systémy, IT služby, prodej a servis výpočetní techniky. Síťová řešení. Montáž, realizace, pronájem: - kamerové systémy - dodávka na klíč - záruční, pozáruční servis.

Čalounictví: - veškeré čalounické práce, včetně oprav - dveře, vestavěné skříně. Výroba, opravy, prodej: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - manželské postele, dvoulůžka, válendy i s úložným prostorem - zdravotní pružinové matrace - dětské matrace - taburetky - židle - křesla, ušáky - starožitný ...

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Činnost: - výstavba dřevostavby - výroba vazníků, krovů - izolace - truhlářství - výroba dřevěné obaly - jeřábnické práce - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - svoz bioodpadu a údržba zeleně

Návrh, prodej, montáž: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Hlavní činností ČERMÁK DESIGN, s.r.o. je - výroba prezentačních stánků - realizace výstavních expozic v zahraničí - produkce reklamních stojanů

Stájová technika, kotce, krmítka, infrazářiče, septiky, nádrže. Plynofikace, skříňky HUP, dvířka HUP, NIKy, rámy. Rekreační plastové bazény a nádrže.