Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek - kancelářský nábytek - podlahové krytiny.

Výroba a prodej: -kompletní okapové systémy -měď Cu -titanzinek TiZn -pozink -barevné okapy -komponenty pro automobilový průmysl, obytné přívěsy, -kovové nábytkové díly -systémy pro skladování -páternosterové skříně, pojízdné regály -kovové střechy a opláštění budov.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentních obyvatel -kontejnerové provedení K.D.C. -celozákrytové odvětrání -rodinné plastové bazény včetně vystrojení -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzní nádrže, lapače tuků, revizní a měrné šachty, kontejnery pro filtr CINIS -plastové ...

Výroba ocelových konstrukcí a zámečnické práce. Oplocení objektů.

Zakázková kovovýroba: -konstrukce -schodiště i točité -zábradlí -vrata -okna -dveře -brány -mříže -ploty -lavičky

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - kosmetické přípravky a nástroje na pedikúru a manikúru.

Výroba - ocelové konstrukce - kontejnery. Svařování konstrukcí, kovovýroba.

Prodej kopírovacích papírů, kalendářů a diářů.

Zařízení pro autoservisy, pneuservisy, lakovny, STK. Vybavení dílen. Dodávka, montáž, servis. Dodávka a montáž průmyslových vrat. Distribuce olejů a maziv.

Prodej, dodávka: - fólie na míru jezírkové, bazénové, stavební izolace - hydroizolace, autoplachty, materiály pro reklamu, fóliovníky a textilie

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis, e-shop: -brusivo SEBALD -elektrické ruční nářadí Eibenstock -vrtací a bourací kladiva DUSS -průmyslové vysavače STARMIX -kotoučové a pásové pily Berg und Schmit -nástorje Oren -plátkové zlato -diamantové nástroje.

Prodej a distribuce leteckých pohonných paliv a hmot.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - přeprava ADR - servis nákladních vozů - výkup palet

Dovoz, prodej, e-shop: -oleje, maziva - autokosmetika - autochemie Q8 Oils, Wynn´s

Prodej a pronájem elektroniky, kancelářské techniky a bílého elektra.

Prodej, půjčovna nářadí: -elektrické ruční nářadí značek MAKITA, DEWALT, NAREX, GUDE, MITSHUBISHI, HONDA, HAWERA. Prodej: -ruční elektrické nářadí nejrůznějších značek -zednické nářadí -diamantové a carbonové kotouče -brusivo -výrobky stavební chemie DEN* BRAVEN -upevňovací technika RAWLPLUG -spojovací materiál ...

Oprava tiskáren a kopírek, renovace a prodej tonerů.

Prodej bytového nábytku: -kuchyně -sedací soupravy -ložnice, dvoulůžka, válendy -obývací stěny, pokoje -psací a PC stolky -doplňkový nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek.

Náplně do tiskáren. Prodej, e-shop - tonery a cartridge.

Řešení problémů s počítačem, notebookem, tiskárnami a dalším příslušenstvím.

Kompletní sevis kotků, hořáků a kotelen. Montáž, opravy a servis - kotle, hořáky - plynová zařízení. Revize - hasící přístroje - komíny - elektrická a plynová zařízení - tlakové nádoby. Školení topičů a obsluh plynových zařízení.

Výroba, montáž: - dětská hřiště, koutky - interiéry na klíč bytové, kancelářské, restaurace

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika Služby: - kopírování - laminování

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika -počítače. Pobočky: -Hradec Králové, Velké náměstí 133, tel.: 495516116 -Dvůr Králové nad Labem, Náměstí Odboje 1843, tel.: 499621721 -Náchod, Komenského 266, tel.: 491420430.