Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Výroba, prodej: -ocelové konstrukce -průmyslové tlakové nádoby -ocelové nádrže -silniční přepravníky sypkých materiálů -odlučovače a zařízení pro čištění vzduchu -suché cyklonové odlučovače -mokré hladinové odlučovače prachů slévárenských, hutních a keramických provozů -průmyslové odlučovače prachu a kouře -radiální ...

Prodej a servis výpočetní techniky - počítače, notebooky - značkovýsoftware i hardware - tiskárny

Výroba: -vrat a dveří -schodišť -zábradlí -malé nosné konstrukce.

Servis kancelářské a výpočetní techniky.

Výroba, opravy, rekonstrukce zakázkovým způsobem: -tlaková zařízení bez omezení -nádrže, sila -kontejnery -ocelové konstrukce -manipulační zařízení -jednoúčelové stroje a zařízení -bojlery od 100 do 6000 litrů z materiálů obvyklé jakosti i nerezových ocelí. Zpracování nerezových ocelí. Práce: -svářečské -zámečnické.

Servis počítačů, sítí a výpočetní techniky.

Kuchyně, nábytek na míru. Výroba, prodej: - kuchyňské linky - výroba kuchyňských linek - vestavěné skříně - výroba a montáž vestavěných skříní - ložnice a postele - dětský nábytek - výroba dětského nábytku, postelí, ložnic - kancelářský nábytek - výroba, zhotovení kancelářského nábytku.

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba kovových konstrukcí, gabiony. Prodej žulových a přírodních kamenů.

Vše pro levný tisk. Maloobchod, e-shop: -náplně -tonery -inkoust -papíry -kancelářská technika

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -konstrukce potrubních a kabelových mostů Montáž: -průmyslových pracovních strojů Stavba, výstavba: -průmyslové a bytové objekty -inženýrské stavby Práce: -svářečské -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: - bazény: - rodinné, venkovní, vnitřní, exteriérové, interiérové, montované ocelové, plastové, polypropylénové, fóliové - vířivé bazény - masážní a rehabilitační bazény - příslušenství: - filtry, chemické přípravky k ošetření vody, schůdky, žebříky, ...

Dodávka, montáž, opravy, servis, revize tlakových a elektrických zařízení - potrubní rozvody - tlakové nádoby - parní a kapalinové kotle

Kovovýroba: - výroba ocelových konstrukcí Výstavba: - průmyslových hal

Výroba: - obalový materiál - kartonové a papírové krabice - kartonplastové krabice - sáčky, pytle - fólie - lepící a vázací pásky

Distribuce, prodej: - olejů a maziv průmyslových i automobilových - poradenská služba v oblasti tribotechniky - řešení problémů užití olejů a plastických maziv - rozbory olejů - zprostředkování likvidace olejů - urgentní závozy maziv do 60 km do 3 hod. - nabídka sorbentu pro řešení provozních nebo havarijních úniků kapalin

Výroba: -ocelové konstrukce -obrábění a zpracování kovů.

Montáž - rozvody vody, odpadů, ústředního topení, plynu - kotle - tepelná čerpadla - rozvody měření a regulace - rozvody vzduchotechniky - elektroinstalace. Revize - tlakových nádob - kotelen - zařízení plynu a elektro. Servis kotlů.

Velkoobchod a maloobchod s obaly

Velkoobchod, prodej - brusné kotouče - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - svářecí technika - svářecí materiály

Kompletní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů.

Prodej, servis: - počítače software - výpočetní technika. Výroba rozhlasových a televizních přijímačů, přístrojů na záznam a reprodukci zvuku nebo obrazu a podobných rádiových zařízení. Účetnictví.

Velkoobchod, maloobchod: - svářecí technika - brusiva - elektrické ruční nářadí