Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Outsourcing IT Prodej, servis: - výpočetní technika. - kamerové systémy.

Výroba, prodej: - obalový materiál z kartonáže včetně potisku - tvarovaný výsek - skládačky - vnitřní vybavení krabic. - reklamní displeje a stojánky - kancelářské složky a pořadače- vlastní i v designu dle přání zákazníka

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -stroje či zařízení. Povrchová ochrana: -tryskání -lakování mokrou cestou

Výroba: -zdravotnický nábytek -vybavení ordinací a laboratoří -nábytek je vyráběn z LTD opatřených vysokotlakým laminem s úpravou proti vlhkosti -laboratorní stoly -kování dle výběru zákazníka-široký výběr barevného provedení.

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel

Zástupce Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenství při zavádění nové výroby i modernizaci strojů. Nabízíme míchací zásobníky a skladové hospodářství.

Prodej a servis: -kancelářská a výpočetní technika -kancelářské potřeby -PC sestavy a komponenty -renovace tonerových kazet - instalace datových rozvodů, správa sítí

Servis mobilních telefonů a výpočetní techniky. Správa a údržba počítačových sítí.

Výroba, oprava, prodej: - dřevěné obaly: - palety prosté vratné i nevratné včetně EUR - zákrytové desky, rámy - obalové latění - přepravní bedny - lešenářské podlahové dílce - plotové rámy.

Truhlářské práce. Výroba: -dveře, okna -vrata -schody -dřevěné podlahy -vestavěné skříně na míru -kuchyňské linky včetně spotřebičů -nábytek na míru -kancelářský nábytek -zahradní nábytek -ploty -pergoly, přístřešky, altány, garážová stání -zimní zahrady

Prodej, servis, poradenství: -počítače, tiskárny -multimédia -kancelářská technika -spotřební materiál.

Prodej, e-shop: - pneumatiky - autobaterie - disky, duše - autokosmetika, oleje Služby: - pneuservis

Výroba: -ocelovodřevěné schody páteřové, dvouramenné, bočnicové. -zábradlí.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Výroba nábytku na zakázku. -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Prodej nové i použité výpočetní techniky. Servis, zastavárna, bazar. Výkup použité výpočetní techniky a likvidace počítačového a elektroodpadu.

Naše společnost se zabývá prodejem: - plastové palety - kontejnery, chladící kontejnery - stahující popruhy. Vlastníme e-shop, kde si veškeré výrobky můžete objednat.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Firma s tradicí přepravního balení, exportního balení, ložení a fixace zboží. Velkoobchod, maloobchod-obalový materiál a technika: -obaly, balení, fixace, ložení -plastové a umělohmotné pásky -polyesterové vázací pásky PES náhrada ocelové pásky a vázacího drátu pevnost 190-5000kg -polypropylenové vázací PP pásky nejlevnější v ČR šíře ...

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Kovovýroba. Hledáte zámečnictví v Brně a okolí? Chcete si nechat zhotovit kovovou bránu? Obraťte se na nás. Firma Zámečnictví Aleš Jelínek má již dlouhodobou zkušenost s výrobou rozsáhlého sortimentu v oboru kovo, byla založena v roce 1992 a trvale zabezpečuje zakázkovou i sériovou výrobu pro stále širší a náročnější obchodní ...

Prodej - počítače - komponenty Servis - výpočetní technika Tvorba - internetové prezentace

Obchod, prodej, servis, správa sítí, poradenství, dodávky na klíč: -kancelářská a telekomunikační technika -telefonní ústředny PANASONIC -kopírovací stroje, kopírky, reprografie MINOLTA -tiskárny k PC** mnoha značek -scanery UMAX -počítače, PC TRILINE -počítačové sítě, strukturovaná kabeláž.

Dřevovýroba. Výroba: -palety -stavební řezivo