Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, montáž: - počítače - pc sítě - bezdrátový internet.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - brusivo s keramickým, pryžovým a pryskyřičným pojivem - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - 3M Materiály-opracování nerezi, ochranné pomůcky, lepící pásky, bumpon - leštící kotouče a pasty - ostatní brusné nástroje Výroba: - brusné pásy a to z různých druhů brusných ...

Prodej: - počítače - výpočetní technika - software - mobilní telefony - audio, video

Prodej, e-shop: - kalkulačky - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty - mobilní telefony - domácí spotřebiče

Prodej, servis - výpočetní technika - počítače Služby - webové aplikace - webhosting - registrace a správa domén - poradenství v oblasti IT, outsourcing

Servis: - kancelářská a výpočetní technika. Prodej: - tonery - cartridge - náplně - inkousty - plnící sady - kartuše. Tvorba: - reklama - www stránky.

Výroba, montáž: - ocelové haly a konstrukce - montáž systémových hal ASTRON

Prodej, e-shop, servis: - počítače, výpočetní technika - notebooky, PC

Lepení PVC-U a sklolaminátů, svařování termoplastů, laminace.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Projekce, dodávka, montáž: -vitríny, výstavní stěny pro muzea. -nábytek pro knihovny. Prodej: -nástroje, pomůcky pro konzervování a restaurování.

Provádíme odvoz a likvidaci odpadu a sutí a vyklízení prostor. Dopravujeme a prodáváme písek, kačírek, štěrky a recykláty.

Prodej, maloobchod, e-shop: -kancelářský nábytek

Pronájem, instalace, oprava, servis: - projekční, prezentační a audiovizuální technika

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika

Výroba, práce: -kovovýroba, kovoobrábění -zámečnictví, zámečnické práce -svařování z oceli -nerez z oceli a hliníku -luxusní nábytek -nerezocelové schodiště a zábradlí -kované zábradlí -výstavní expozice -balkony pro panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, ocelové skříně -veškeré atypické výrobky -bankovní terminály -lehké a ...

Opravy, servis - počítače - monitory - tiskárny - výpočetní a kancelářská technika

Prodej, servis - výpočtní technika - počítače Služby - správa počítačových sítí - správa serverů - webhosting

Výroba: - papír a komplexy z papíru pro obalové účely

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Dodávka: -materiály pro modeláž nehtů. Kurzy: -manikúra. -nehtová modeláž.

Služby - správa IT - webdesign, webové prezentace, mobilní aplikace Prodej - počítače, výpočetní technika

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vybavení hotelů, obchodů a jiných provozů -stylový nábytek -vybavení laboratoří a lékáren -kuchyně. Stavebně truhlářská výroba: -vstupní dveře -atypická okna -obložení stropů a stěn -podlahy a doplňky -půdní vestavby -sádrokartony.

Oprava, repase: -hydrodynamický měnič -hydraulický rozvaděč, mechatronic -výměna oleje v automatické převodovce -prodej převodových olejů a náhradních dílů E-shop, prodej maziv, olejů, autokosmetiky a přísad do motorů. Nabídka autodílů pro vozy Audi, BMW, Ford, Mercedes, Volkswagen, Škoda a další.