Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Prodej kompatibilních náplní do inkoustových a laserových tiskáren za skvělé ceny. Výběr ze široké nabídky zboží s možnost využití věrnostního programu, kde lze uplatnit slevu až 50%.

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Prodej - výpočetní technika - tiskárny Servis - výpočetní technika - tiskárny

Výroba folie BOPP, PE bez potisku i s tiskem.

Pronajímáme: - speciální projekční stěny FogScreen - nafukovací projekční plátna Airscreen pro letní kina - projektory - LED a plazmové obrazovky - prezentační techniku. Realizujeme panoramatické a multimediální prezentace, projekce na vodní stěnu.

Maloobchod, prodej, e-shop, servis: -výpočetní technika. -komponenty pro PC. -tonery, cartridge. Výroba řezané reklamy: -polepy automobilů, výloh.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy -kuchyně -zdravé spaní -dětské pokoje -sektorové sestavy.

Zámečnictví - výroba nekotvených a kotvených ocelových stožárů

Prodej: - originální tonerové a inkoustové kazety, tonery - kompatibilní tonerové a inkoustové kazety - tiskárny - kancelářský spotřební materiál.

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Výroba, prodej: - regálové sestavy a pracovní stoly do technických provozů

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -výpočetní technika -telekomunikační technika -náhlavní soupravy pro call centra -bluetooth headsety -aktivní ochrana sluchu Služby: -reklamní a marketingová agentura -outsourcing -instalace a správa sítí

Vytvoření projektů, dodávky a montáž kompletní technologií: - vybavení hotelů, restaurací.

Truhlářské práce výroba - kuchyně - vestavěné skříně - zakázkový nábytek - kanceláře

Řady kancelářského nábytku. Návrh designu a vizualizace interiéru. Výroba na zakázku.

Prodej, servis, montáž: - montované budovy a objekty - buňky, kontejnery. Realizace, stavba: - montovaných staveb a objektů. Kovovýroba.

Konstrukční a technická kancelář. Služby: - příprava a vypracování technických návrhů: - zhotovení výrobní dokumentace ocelových konstrukcí, potrubí, zásobníků, dopravníků aj.

Výroba, dovoz a montáž čističek odpadních vod, jímek, šachet, žump, bazénů a nádrží, lapačů tuku, koupacích a zahradních jezírek.

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače -kancelářská technika. Prodej: -kancelářské potřeby. Videopůjčovna.