Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
prodejna: vše pro nehty, módní doplňky, bižuterie, kosmetika

Český výrobce kvalitních kuchyní na míru v ČR. Prodej a návrh kuchyní na míru a nábytku pro kanceláře, školy i školky. Kuchyně na míru Praha na zakázku Praha Kuchyňská linka na míru na zakázku Školní nábytek na míru na zakázku - dětský nábytek - vestavěné skříně Kancelářský nábytek Doplňkové vybavení: - hrací objekty pro ...

Prodej a servis výpočetní techniky. Kompletní služby v oboru IT. Prodej, servis, správa systémů a poradenství. Opravy počítačů u zákazníků. Servis notebooků Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Praze 4 zdarma! Základní hodinová sazba 350, - Kč / hod.

Malířské práce Rozvody i venkovní - plyn Úklidové práce Chemické izolace (na izolaci kamenného zdiva jako speciální směs) Dodávka a montáž - plastová, dřevěná (EURO) a hliníková okna, dveře a stěny - velkoplošné ocelové bednění Výroba - ocelové konstrukce včetně nátěrů dle dílenské dokumentace železářské práce - ...

Prodej a pronájem - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotřební materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Prodej a pronájem - tiskárny - spotřební materiál Servis - tiskárny.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů, osob a majetku -převoz cenností a finanční hotovosti -úklidové a čistící práce -správa a údržba nemovitostí - prodej kancelářského nábytku HOBIS

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Práce: - vodoinstalace - topenářství

Vedení účetnictví a mzdové evidence. Zastupování na úřadech, řešení daní.

Stavební zámečnictví. Zakázková výroba, atypická produkce. Kovovýroba, výroba. - ploty, zábradlí - branky, vrata, mříže - žebříky - potrubí. Realizace drobných stavebních prací. Dodávka. - ocelové konstrukce - ocelové haly.

Prodej - kancelářské vybavení Prodej - hardware Outsourcing Správa - sítě

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Dodáváme: - kancelářský nábytek - bytový a dětský nábytek - školní - kovový a hotelový nábytek - koberce a doplňky. Realizujeme 3D návrhy a kompletní moderní design interiérů. Zajišťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Prodej a servis počítačových sestav, notebooků, periferií, software, doplňků k výpočetní technice, navigací a spotřební elektroniky.

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -počítače. -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentací. -správa počítačových sítí.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -regály -vybavení skladů Služby: -úklidové -stěhování

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně na míru -skříně -kancelářský nábytek Prodej, maloobchod: -nábytkové kování

Řezání betonu Dodávka - průmyslové betonové a lité podlahy Výroba - průmyslové betonové a lité podlahy Rekonstrukce - schodiště Broušení Frézování

Velkoobchodní sklad Brno Výroba, prodej trezorů a bezpečnostní techniky Výhradní zastoupení firmy FIRESAFE / Švýcarsko Nejvyšší kvalita za nejlepší cenu. Bezpečnostní technika Tresorag – Firesafe - trezory do zdi - stěnové, nábytkové, skříňové - ohnivzdorné trezory pro dokumenty (S60P/S120P) - ohnivzdorné trezory pro ...

Skladové kontejnery: - prodej a pronájem kontejnerů - bazar kontejnerů - modulární stavby - rodinné domy

Kovovýroba: -obrábění, vrtání, řezání, broušení -sváření (svářečské práce) -ocelové konstrukce -brány, schodiště, zábradlí.

Výroba atypických kovových výrobků a konstrukcí: - zábradlí - schodiště.

Dodáváme kancelářský nábytek (převážně Vasa), kancelářské židle a manažerská křesla (LD Seating, Antares), včetně atypických prvků. Zkušenost a tradice od roku 1992!

Výroba - nábytek na míru - nábytek kancelářský - kuchyňské linky - vestavné skříně - okna, dveře - schody - obklady stěn - plovoucí podlahy - pergoly, altány Řemesla, služby - truhlářské práce

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika. -správa počítačových síti. Počítačový servis, tel.: 777555500