Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, dodávky, montáž, renovace, servis: - výpočetní technika, počítačové sítě a služby s tím související

Komplexní dodávky interiérů – nábytek na míru. Projekce, výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -vybavení interiérů, nábytek kancelářský, školní, lékařský, pro sport i kulturu nábytek, banky -truhlářské výrobky z masivního dřeva, z dýhovaných dílců, laminodesek - vestavěné skříně - atypický nábytek - truhlářství - zakázková ...

Konstrukce, výroba, montáž. - interiérové schodiště - exteriérové schodiště - zábradlí - francouzská okna Dřevěné schodištní desky nabízíme vz masivu, ze spárovky potažené dýhou nebo DTD, desky jsou dýhované přírodní dýhou.

Prodej, maloobchod: -školní nábytek -školní keramické tabule

Revize, zkoušky: -tlakové nádoby Rozvody: -plyn

JP - Kontakt Nabízíme: - kancelářský nábytek - židle - křesla - skříně - regály - trezory

Obchodní činnost: -nákup a prodej paliv a maziv. Pronájem: -nemovitosti -věci movité -dopravní prostředky. Poradenství: -vymáhání pohledávek -odkup pohledávek -oblast obchodu a služeb -poskytování manažerských služeb -provádění dražeb mimo výkon rozhodnutí -krizové řízení a revitalizace obchodních společností ...

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Služby: -opravy, údržba výpočetní techniky. -správa počítačových sítí. -poradenství v oblasti informačních technologií.

Zateplení polyuretanovými panely. Kovovýroba. Dodávání: - ocelové konstrukce - světlíky - okna - dveře - točitá schodiště - skládací vrata - brány Klempířské doplňky. Provádění staveb - stavby - rekonstrukce

Projekt, výroba, montáž: -ocelové konstrukce všech druhů -komplexní dodávky investičních celků na klíč -dílčí dodávky ocelových prvků -drobné zámečnické práce -zpracování technické dokumentace.

Zámečnictví. Výroba -branky -ploty -schodiště -zábradlí -mříže

Výroba nábytku. Truhlářství, podlahářství.

Maloobchod, prodej: -železářským zbožím.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Výroba a montáž - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - kancelářský, dětský a obývací nábytek

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -maziva, oleje. -autopříslušenství. -autokosmetika. -autodíly, autobaterie. -zahradní nářadí. -nářadí. -cyklistické doplňky.

Prodej, e-shop, bazar, servis: - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - fotoaparáty Výroba software na zakázku.

Balení a kompletace výrobků Výroba: - obaly a potisk - skladování a expedici těchto produktů