Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Kartonové a papírové obaly Dodávka - kartonové a lepenkové obaly s flexografickým a hlubotiskovým potiskem.

Elektro - prodej: - sporáky, trouby - chladničky, mrazničky - pračky - myčky - odsavače -mikrovlnné trouby - bojlery - mixéry - vysavače - kávovary - žehličky - televizory, videorekordéry, videokamery - hi-fi věže, autorádia, radiomagnetofony, DVD rekordéry, DVD přehrávače, digitální fotoaparáty, MP3 přehrávače. AEG, ...

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika - kopírovací stroje - kancelářská technika - projekční technika

Kancelářské systémy: - kancelářský nábytek - kancelářská a telekomunikační technika - kancelářské doplňky a papírenské zboží - mobilní telefony - zebezpečení proti vloupání - servis na kancelářskou techniku různých značek - kopírování - potisk keramiky, porcelánu, textilu - školicí a prezentační technika.

Zakázková výroba: -oplocení - umělecké oplocení pro rodinné domy -schodiště - schody venkovní i vnitřní -brány - kvalitní a bezpečné branky včetně montáže a dopravy zdarma -zábradlí.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Prodej : - odmašťovače - maziva

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011, enviromentálního managementu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizace novostaveb na klíč, výstavba průmyslová, bytová a občanská. Rekonstrukce staveb a objektů. Dodávka a montáž: -developerské projekty -ocelových konstrukcí (OK) -střešních a obvodových pláštů i ...

Maloobchod, prodej: - vše pro truhláře a kutily - nábytkové kování, dveřní kování - úchytky, hmoždinky - lepidla, laky - brusné prostředky - panty, zámkové systémy MELPA - tmely, narážecí a nažehlovací hrany - potřeby pro truhláře i kutily - kování Výroba kuchyní Výroba skříní

Maloobchod, prodej: -koberce, koberců -bytové -šířky 3m;3, 66m;4m;5m -tuzemské, zahraniční -zátěžové (vhodné do kanceláří, bank a veřejných prostor) -šířky 50cm;60cm;70cm;až 150cm -kusové -čtvercové, obdélníkové, kulaté, oválné různých velikostí -bytové doplňky, bytových doplňků -garnýže, kolejnice, ...

Prodej, výroba, montáž, distribuce: -sedací soupravy -kancelářský nábytek -dveře zasouvací -kancelářské židle -vestavěné skříně.

Činnost, služby: -zahraniční obchod: -zprostředkování dodávek strojirenských výrobků -ocelové konstukce -přesné nástrojářské výrobky -frézované a soutružené díly -polstrování. -vypracování projektů na čerpání, dotací z fondu EU -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výroba, kompletace, projekt, kompletace, dodávka, montáž: ...

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamní stojany -stavební zámečnictví: -schodiště, schody -zastřešení kovovou konstrukcí -ocelové konstrukce a haly: -kompletní dodávka ocelových hal včetně opláštění a základů -zámečnické výrobky, zámečnictví, zámečník. Prášková lakovna: -povrchové úpravy kovů, ...

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba strojů a zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu

Prodej: -obkladové palubky -podlahové palubky -lišty -garnyže -podkladní latě -střešní latě -hoblované desky a latě -laminátové desky -OSB desky -zábradlí, plotovky a obklady -řezivo -plastové palubky -stavební hmoty -různé.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Chráněná pracovní dílna: -třídění a čištění plastů. Výroba: -sáčky, pytle a návleky z bublinkové fólie -přířezy z LD PE fólie. Prodej: -paropropustné a parotěsné střešní fólie. Odebráním našich služeb, zboží a výrobků si můžete splnit náhradní plnění.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Výroba a zpracování: - plastických hmot a obalových materiálů včetně jejich zpětné recyklace na plastové drtě.

Výroba, exportní balení: -speciální dřevěné obaly - bedny -technické obaly, palety -přepravní podlahy. Prodej: -deskové materiály - překližky, OSB desky, dřevotřísky, laťovky, stavební řezivo, lepené hranoly...

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení.

Maloobchod, prodej: -ergonomický sedací nábytek -antistatický pracovní nábytek (stoly, židle) -kancelářský nábytek -ESD* pomůcky.

Náš eshop www.filimoda.cz nabízí levné dámské oblečení. Naše levná dámská móda je ideální pro všechny, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu.

Revize tlakových nádob a parních a horkovodních kotlů.

Výroba: -kuchyňské linky - klasické, moderní -vestavěné skříně -šatny -ložnice -sklopné postele -obývací pokoje -dětské pokoje -předsíně -kanceláře, pracovny -prodejny -koupelny -stoly, jídelny a bytové doplňky -ostatní truhlářské výrobky. Provádíme: -montáže.

Prodej: - CD - DVD - počítače - notebooky - příslušenství - flash paměti - periférie - LCD monitory - tiskárny - faxy.

Pražská společnost OKZ HOLDING a.s. se úzce specializuje na výstavbu velkokapacitních ocelových zásobníků a ocelových konstrukcí. OKZ nabízí komplexní dodávku investičních celků v oblasti skladování ropy, ropných produktů a dalších médií. Jejich dodávku realizuje „na klíč“.