Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis: -software, hardware -příslušenství výpočetní techniky -spotřební materiál -telekomunikační, kancelářská technika. Návrh, instalace: -počítačové sítě.

AZEPRA - zemní a demoliční práce, recyklace stavebních sutí, prodej písků, štěrků, recyklátů a štěpků.Drcení a štěpkování dřevní hmoty, pronájem kontejnerů Avie.Zemědělská výroba.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -sítě LAN -AV technika Služby: -renovace toneru a cartride -poradenství hw, sw -tvorba web.

Velkoobchod obalových materiálů: -vázací pásky, páskovače -fixační podušky -protiskluzové prvky -přepravní obaly. -fólie a pytle- polyethylen -folie LD-PE -balové folie potištěné, recyklované, průtažné obalové -lepící pásky.

Výroba a přímý prodej: - zdravotnický nábytek - kartotéky - noční a jídelní stolky k lůžkům - kancelářský nábytek - židle - křesla - kompl. interiéry včetně návrhu.

Prodej kopírek (kopírky, tiskárny, faxy), tiskáren a faxů včetně příslušenství. Instalace a servis, možnost pronájmu a leasingu. Nabídka služeb copycentra.

On-line prodej: - nábytek (sedací soupravy, ložnice, postele, matrace, obývací stěny, stoly, židle, komody, předsíně, koupelny, kuchyně, jídelny, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, zahradní nábytek).

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - obklady a dlažby Práce obkladačské: - realizace obkladů, dlažeb v interiérech i exteriérech. Prodej: - kompletní sortiment firmy - betony, malty, štuky - suché omítkové směsi - omítky pastovité, sanační, mozaikové - barvy a nátěry: - fasádní barvy, tónovací pasty - podkladové ...

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače ESCOM - televizní karty - scannery, modemy - textové editory. Softwarové poradenství.

Zpracování: -výrobní dokumantace ocelových konstrukcí -opláštění průmyslových budov a ocelových hal -výroba ocelových konstrukcí.

Obchodní, výrobní a servisní společnost: -prodej, pronájem a zápůjčky tiskových kopírovacích zařízení, oficiální zastoupení LEXMARK a DEVELOP -záruční a pozáruční servis tiskových zařízení všech značek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, TOSHIBA, ...

Truhlárna - výroba, prodej kuchyňských linek, zařízení do škol, kancelářský nábytek a vestavěné skříně.

České zdravotní matrace - zdravé spaní, postele, rošty. Značková maloobchodní prodejna výrobků: -FATRA Napajedla, TECHNOPLAST Chropyně: -plastových výrobků.

Výroba: - poštovní schránky, emblémy - domovní štítky.

Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače, výpočetní technika, PC - repasované počítače - tiskárny.

Prodej: -sedací nábytek, stolky, dětské židličky -vybavení kanceláře, banky, spořitelny, prodejny, restaurace -interiéry na klíč - žaluzie, koberce, osvětlení, atd. Návrh interiérů.

Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Prodej - náhradní díly - válečkové řetězy na nákladní automobily - hydrauliky - bantamová kola - pneumatiky - pneu technika - kovové palety - stykače - koncové vypínače - elektromotory - spalovací motory - nástroje a nářadí - hydraulické rozvaděče, válce - ...

Auto - moto: nákup, výkup, prodej, čištění, prodej a servis výpočetní techniky, servis a prodej AV techniky a elektrospotřebičů.

Ocelové konstrukce - montáže - demontáže - stavby - demolice

- servis počítaců, notebooků, tabletů i dalších mobilních řešení - návrh a realizace počítačových sítí - správa serverů a počítačvých sítí - kamerové systémy - vpn sítě, metalické, optické, bezdrátové - outsourcing