Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchod: Plastové obaly Plastové pytle Plastové nádobí

Pokládka - betonářské výztuže mostů - inženýrské konstrukce - železobetonové konstrukce

Výroba: -plastové jímky, nádrže, vodoměrné šachty, kádě -bazény -dárkové a dekorační výrobky -plastová koupací a zahradní jezírka -plastové truhlíky a květináče -nádoby na fontány, -plastové obaly - krabičky, dozy

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: - kancelářská technika - skartovací technika - laminovací technika - řezačky - kalkulačky - sešívačky, děrovačky - kancelářské doplňky. Maloobchod, prodej: - papírnictví - výroba razítek - tel. 723 602 577.

Prodej, servis: -kancelářská technika: -faxy, laserové faxy -kopírky -tiskárny barevné laserové -tiskárny monochromatické -přístroje pro kroužkovou, drátěnou a tepelnou vazbu, laminátory.

Servis, oprava, instalace a údržba výpočetní techniky. Poradenství. KOMPLETNÍ REINSTAL -řešení problémů s Windows -urychlení počítače -prodloužení životnosti PC -optimální nastavení systému na míru uživatele -absolutní odvirování počítače -služba až do domu -úspora času, peněz i starostí. TATO SLUŽBA ZAHRNUJE: -zálohování ...

Sháníte hliníkové nebo kompozitní láhve? To jste u nás správně! Jsme dlouholetý a zkušený distributor láhví značky Luxfer. Firma R&T ČR, s.r.o. byla založena v roce 1998 jako výhradní zástupce firmy Luxfer Gas Cylinders s cílem propagovat a distribuovat hliníkové a kompozitní láhve značky Luxfer. V naší nabídce můžete nalézt rozsáhlý sortiment pro ...

Výroba, prodej: - kompresorové - čerpadlové expanzní automaty - odplynovací systémy - akumulační zásobníky vody a solární zařízení.

Nabízíme mnohé výhody našim zákazníkům: zdroj všeho zboží z jedné adresy pro naše zákazníky - z oblasti nákupu produktů - z oblasti služeb informačních technologií - podpora po celou dobu životnosti zboží - široký výběr zboží a prodejních zdrojů v našem kanálu - vlastní elektronický obchod s širokou nabídkou produktů. Prodej PC a ...

Autorizovaný prodej: -počítače IBM* -počítačové sítě -software.

Služby: -fotografické služby -restaurování fotografií a diapozitivů -recyklace tonerových a válcových kazet pro laserové tiskárny a kopírky -servis kopírovací techniky, PC a tiskáren. Maloobchod, prodej: -kancelářská technika -počítače -digitální fotoaparáty.

Dealer BOSCH. Maloobchod, velkoobchod: -autopříslušenství -akumulátory, autobaterie BOSCH -zapalovací svíčky -klínové a rozvodové řemeny -stěrače -nabíječky -vstřikovací trysky a další -oleje a aditiva LIQUI MOLY -elektrické ruční nářadí BOSCH -brusivo.

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny, kopírky, faxy.

Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, lazury, mořidla, emaily ředidla, odrezovače, spreje, lepidla tmely -brusné papíry, plátna, kotouče -brzdové, chladící kapaliny, rozmrazovače autokosmetika atd. Sídlo-centrála firmy: -Brno.

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně

Maloobchod, velkoobchod: -maso -uzeniny -přírodní střeva. Obalový materiál: -vakuové sáčky PA, PE -hliníkové tácky, misky.

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výtahové šachty. Zámečnická výroba. Sídlo: - Bahno - Štandl 1647, Frýdek-Místek.

Výroba, prodej, montáž a servis jednoplášťových, dvouplášťových, nerezových a nadzemních nádrží na PHM. Montáž ocelových konstrukcí, potrubních rozvodů.