Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky - e-shopy Zpracování dat

AUTOSALON, prodej, autoservis, náhradní díly a příslušenství: AUTOSALON SUZUKI - tel.: 495845304, fax 495406247 a servis tel.: 495845310 AUTOSALON CITROËN - tel.: 495845301 fax 495406247 a servis tel. 495845310 Leasing a pojištění. SERVIS - CITROËN, SUZUKI, TOYOTA, a dalších značek - tel.: 495845310 AUTOBAZAR - vozy všech značek - ...

Servis - výpočetní technika Správa databází

Vyrábíme zámky, kování, schodiště, pojezdové brány a ploty. Nabízíme služby stavebního klempířství.

Výroba: -PE a PP sáčka: -nejrůznější tvary -různé velikosti s potiskem i bez potisku -odnosné tašky -potravinářské fólie -potravinářské přířezy -pytle na odpad.

OrArgan vyvinul novou technologii stylingu. Tvořte kreativní účesy z poddajných, lesklých, hedvábně měkkých vlasů. Jsme výhradním distributorem značky OrArgan. Nabízíme spolupráci kadeřnickým salonům, maloobchodům, velkoobchodům a eshopům.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika, počítače: -hardware HW** -software SW** -připojení na Internet -bezdrátový Internet -strukturované počítačové sítě LAN* -přestavba starčích PC** Školení, poradenství.

Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -školní vybavení Vše dopravíme a namontujeme kdekoliv v ČR.

Chráněná pracovní dílna. ruční lepení obalů, skládání komponentů a výrobků, balení a kompletace, vkládání reklamních letáků a předmětů do časopisů a jiných produktů, fóliování, nalepování oboustranných lepících pásek a další.

Výroba: - alobaly - fólie - silikonové papíry - Papírové trubice - Papírové cívky. Sport : - Bowling - Squash - Spining - restaurace + bar -rychlé občerstvení - PIZZA + MAXI PIZZA 50 cm TEL. 602 575 466 nebo 554 230331

Výroba nábytku z masivu - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací nábytek - dětský nábytek - police, stoly - vestavěné skříně - vybavení barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Prodej, e-shop: - výpočetní technika - kopírovací technika - počítačové sítě - tiskárny.

Prodej, maloobchod, montáž, opravy, servis: - telekomunikační technika, telefonní přístroje. Prodej a servis telekomunikační techniky značek: - Panasonic - Philips, - Siemens - Sencor. Prodej, montáž, servis telefonních ústředen Panasonic. Prodej a servis kancelářské techniky značek Panasonic, Philips, Canon, Hewlett ...

Maloobchodní prodej a servis počítačů, prodej notebooků, monitorů, tiskáren, ostatní periferie, doplňkový prodej digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů.

Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Kancelářské potřeby, kopírování. Prodej, servis, leasing, pronájem: - kopírovací stroje - laserové tiskárny - kancelářská technika - kancelářské potřeby Autorizovaný dealer a servisní partner firmy Konica Minolta Služby: -černobílé kopírování -plnobarevné kopírování -kroužková vazba, vazba VeloBinder, laminování -výroba vizitek, ...

Hlavní oblasti činnosti naší společnosti jsou: - prodej kancelářské techniky pro tisk a zpracování dokumentů - návrh a výroba prototypů elektronických zařízení, testování zapojení, výroba prototypů plošných spojů ve vlastním provozu - instalace vstupních systému a kamerových okruhů, které nejsou využity jako zabezpečovací a poplachové systémy s ...

Výroba: - kovové konstrukce, zámky a kování.

Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Internet service provider - prodej, servis, leasing: -kopírovací stroje CANON - i repasované -spotřební materiál. Prodej: -výpočetní technika, počítače -spotřební materiál pro kanceláře. -kancelářské potřeby

Výroba a prodej: - školní nábytek - kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet