Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Specialista na výrobu stolů. Stoly: - jídelní - konferenční - restaurační - kancelářské - počítačové. Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - dětské pokoje - předsíňové stěny - ložnice - válendy - obývací stěny - botníky - kancelářský a školní nábytek.

Strojírenství - zakázková kovovýroba - ocelové konstrukce

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -notebooky. Tvorba www stránek.

Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavné skříně, šatny - koupelnový nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Výroba, prodej: - hydraulické hadice - hydraulické šroubení

Výroba městského a obecního mobiliáře: - odpadkový koš - vitríny - plakátovací plochy - lavičky.

Prodej produktů Epson jako jsou tiskárny, projektory, skenery a spotřební materiál.

NOCC, a.s. je český výrobce značkových motorových olejů a maziv Valar®. Výroba: - mazací motorové oleje a maziva. výhradní distributor, velkoobchod: - maziva francouzského výrobce IGOL pro Českou a Slovenskou republiku. Velkoobchod, maloobchod, prodej. Služby: -dodávky veškerého zboží do místa spotřeby -dodávky mazacích olejů ...

Prodej, výroba: - motorové oleje a maziva.

Návrhy, instalaci a správu sítí i zálohování dat. Prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Výroba, prodej, poradenství, kurzy: -brusné, leštící a lapovací systémy -motory s ohebnou hřídelí -ultrazvukové leštící a brusné přístroje -srážečky hran -pneumatické brusky -pilovačky a odhrotovačky -navařovací přístroje a navařovací materiály -laserové navařovací přístroje -ultrazvukové čistící vany -otryskávací kabiny a ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - počítače, notebooky - software - monitory - skenery (scannerry), tiskárny - digitální fotoaparáty - digitální projektory. Instalace sítí. Poradenství: - hardware, software (HW, SW).

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Výroba, oprava, servis: -mobilní prodejní stánky.

MOSS EXPORT IMPORT Dovoz, import, export, velkoobchod, prodej, dodávka: -konstrukční legovaná, legované oceli -korozivzdorné nerezové oceli (korozivzdorná nerezová) -od 2 do 500 mm -válcované, válcovaná, kované, kovaná -pružinové, nerezové a žáruvzdorné oceli (pružinová, žáruvzdorná) -nástrojové, ložiskové oceli (nástrojová, ...

prodej: -výpočetní, telekomunikační a kopírovací technika.

Prodej, velkoobchod a maloobchod s výrobky z plastu. Konzultační a poradenská činnost v oblasti zpracování plastu. Konstrukce a výroba forem pro zpracování plastu. Výroba: - výlisky - recykling plastů.

Prodej, velkoobchod: - obráběcí nástroje - nářadí pro povrchové úpravy - průmyslové maziva - montážních technologie

Nabízíme vybavení pro archivy, sklady a dílny. Dodáváme všechny druhy regálů a regálových systémů - policové regály, regály na pneu, pojízdné regály, patrové sklady, paletové regály a konzolové regály. Regály je možné dovybavit o širokou škálu doplňků, manipulační techniku a dílenský nábytek. Policové regály máme skladem. Zaměření a nabídka ...

Výroba a vývoj obalů z hladkých a vlnitých lepenek pro široké spektrum použití s možností dalšího zušlechtění -potisku, lakování, ražby, laminování.

Kvalitní PC na míru nebo zajistíme celé počítače značek ACER, HP, PRESTIGIO, HALL, DELL ale i řadu dalších. Taktéž notebooky značek HP, ASUS, ACER, DELL, PRESTIGIO, LENOVO, SAMSUNG, TOSHIBA ...

Logotypy Grafické práce Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika SEO optimalizace webů pro vyhledávače Výroba - www stránky - webdesign Webhosting