Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Velkoobchod: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika značky Schwartzkopf, Vitality's, Revlon, Wella, Goldwell, Ewald, Indola, Selective Matuschka International, Londa, Gestil, Bellazi, Joanna-Viki -nábytek Bellazi -nůžky Solingen, Jaguar -vysoušeče Valera, Velecta -stříhací strojky Oster -kosmetika Revital Ryor, Queen Hellen, Medin ...

Správa-počítačové sítě. Prodej: - hardware, software - pokladní, obchodní a restaurační systémy - registrační pokladny. Ekonomický software. Oprava, servis-záruční, pozáruční: - výpočetní technika - registrační pokladny. Instalace-software. Poradenství. Počítačové sítě. Programátorské práce, programování.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářské stroje, počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat. Poradenství: -software.

Prodej - karton - drobné kancelářské potřeby - papír - razítka Barevné a černobílé kopírování a tisk - diplomové práce Výroba - vizitky Grafické práce Laminování - kroužková, drátěná, relido a steel vazba - termovazba - diplomové a dokončovací práce

Pronájem - audio a video technika - kancelářská technika - videokonference s připojením přes ISDN nebo LAN Zajištění - konference - tiskové konference - výpočetní techniky - výstavy - společenské akce - školení - prezentace

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek-veškerý sortiment - sedací soupravy - pohovky - ložnice - postele - obývací stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky.

Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové doplňky.

Sháníte spolehlivou a kvalitní kancelářskou techniku? Obraťte se na firmu Bílý slon s.r.o. Již 15 let patří k autorizovaným partnerům Konica Minolta v České republice. Zaměřujeme se na prodej, pronájem a servis této značky. V posledních letech jsme naše portfolio strojů a zařízení rozšířili i o další značky tiskáren, multifunkcí a další ...

Prodej výpočetní technika, počítače, PC, servis: -hardware -software -doplňky a příslušenství k počítačům -počítačové sítě -tvorba webových stránek.

Prodej, e-shop motoeleje. Autokosmetika. Filtry.

Výroba - mříže - brány - vrata Prodej - stavební řezivo Výroba - ploty - schody - zábradlí - ocelové konstrukce Svařování - nerez - hliník - nerezová ocel Tvarové řezání - pálení kovů plazmou Zámečnické práce - ocelové konstrukce

Lisovací stroje na odpad: - mobilní lisy s integrovaným kontejnerem - stacionární lisy pro připojení ke kontejneru Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových ...

Prodej: - nové návěsy značka MEGA - použitá osobní a nákladní vozidla - náhradní díly na osobní auta - oleje a maziva.

Prodej, maloobchod: -nábytek -válendy, dvoulůžka, patrové postele -sedací soupravy -dětské pokoje šatní skříně -kuchyně -kancelářský nábytek -kancelářské židle -shrnovací dveře -televizní stolky.

Vlasová kosmetika, technika a nábytek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potřeby pro kadeřnictví a kadeřníky. Sortiment: - vlasová kosmetika - kartáče, hřebeny - kadeřnické nůžky - kadeřnická technika (strojky, sušící helmy, fény, difuséry, žehličky na vlasy...) - kadeřnické pomůcky - kadeřnický nábytek.

Truhlářství. Výroba, projekt, montáž: -zakázkový nábytek, výroba na zakázku, -kuchyně, jídelna, jídelny -pokoj, postele -pracovna, kancelář, -skříňový -kompletní vybavení interiérů.

Velkoobchod, prodej: -profesionální vlasová kosmetika -kadeřnické potřeby -fény, strojky, nůžky -servis, broušení -nábytek, zařízení, vybavení kadeřnických pedikérských a kosmetických salonů. -rozvoz zboží.

Velkoobchod pro kadeřníky: kadeřnické potřeby, pomůcky, fény, strojky, nůžky. Profesionální vlasová kosmetika. Kadeřnický nábytek, nábytek pro pedikúru a manikúru.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -nástroje, přístroje a držáky na řezání a tváření závitu -vrtáky do kovu, kamene, dřeva, plechu a skla -výhrubníky, výstružníky, záhlubníky, sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky -pilové kotouče, pásy a listy na dělení kovu, dřeva a plastu -kotoučové pily, listy, pásy -elektrické a pneumatické ruční ...

Opravy stolních počítačů, notebooků, chytrých telefonů a tabletů. Specializujeme se na pozáruční opravy hardware i na opravy software a odvirování.

Hlavní činností firmy SIT art s.r.o. je výbava interiérů kanceláří a ostatních firemních prostor nábytkem formou na klíč. Produkty: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - kuchyně.

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

Výroba, prodej: - LDPE a HDPE folie - PE hadice - pytle - obalové folie - stavební a zahradní chemie - krbové dříví - chrániče kabelů.

Servis notebooků, počítačů, projektorů, tabletů, záložních zdrojů. Prodej hardware, software, mobilní služby. Správa sítě, webdesign.