Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

Práce: - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové brány, ploty - soustružnické, soustruh - frézařské, fréza - zámečnické, zámečník - elektroinstalační, elektroinstalace.

Prodej: -počítače, -notebooky -servery -monitory -projektory -tiskárny -skenery -klimatizace.

Prodej: - vlasy k prodloužení - příslušenství k prodlužování vlasů - vlasová kosmetika. Prodlužování vlasů. Kurzy prodlužování vlasů.

Kosmetický salón. Exluzivní kůry: - radiofrekvence - zeštíhlení a zpevnění těla - kavitace - bezbolestná neinvazivní liposukce. Omlazení pleti, lifting. Kosmetické služby. Permanentní make-up. Prodlužování řas, trvalá na řasy. Mikromasáž očního okolí. Prodej, pronájem: - kosmetické přístroje. Prodej: - kosmetické ...

Výroba, rekonstrukce, repase: -ocelové konstrukce, OK (svařování MIG, MAG, TIG, CO2) -OK stavebních částí budov -OK architektonicky náročných celků -speciální nerezové díly -slunolamy -točitá schodiště a zábradlí -velkoprofilové konstrukce -požární žebříky, protipožární okna, dveře -odlévané dílce z mosazi, oceli, uměleckého ...

Montáže: -opláštění budovy -obvodové a střešní pláště zateplené, nezateplené -průmyslové a užitkové stavby, budovy, -ocelové konstrukce. Výroba: -klempířské profily -lemovací profily do 3m** délky -atypické klempířské a zámečnické výrobky. Stavební projekty a dílenská dokumentace v součinnosti s firmou EUROPROJEKT, ...

Prodej, servis: - kancelářská technika - mobilní telefony - spotřební materiál

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba a opravy obuvi, ...

Dodávka kovových konstrukcí. Obrábění kovů. Odlitky.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Výroba ocelových konstrukcí, součástí kotlů, potrubních mostů a potrubí, kontejnerů a násypek, nejrůznějších svařenců, obslužných plošin, schodišť apod.

Přepínatelné folie. Fólie pro instalaci na stávající okenní tabule. Fólie pro nové instalace.

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.

Zajišťujeme dodávky přírodních a umělých polyamidových střev, uzenářských sítěk a folií pro vakuové balení.

Výroba kontejnerů: -obytné -kancelářské -sanitární -technologické kontejnery a jejich sestav. Služby: -zpracování technologického řešení dle Vašich představ a cenových nabídek -termíny dodání, se kterými budete spokojeni -dodání až na místo určení -pozáruční servis -tepelné a statické výpočty -přestavby dodaných kontejnerů dle ...

V naší prodejně naleznete autodíly, motodíly, autobaterie, autodoplňky, autokosmetika, motorové a převodové oleje, náhradní díly k přívěsným vozíkům, autopotahy.

Služby: - restaurační a hotelové pokladní systémy - kamerové systémy - servis počítačové techniky.

Prodej, servis: - výpočetní technika - dodávka, projektování sítí. Květinářství, dárkové zboží. Zahradní doplňky. Sídlo: Stará Tenice 1213, Uherské Hradiště

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám nabízí zakázkovou výrobu nábytku: - kuchyňské linky - jídelní stoly - kompletní řešení obývacích pokojů - vestavné skříně - komplexní zařízení šaten - ložnicový nábytek.

Výroba, prodej: - plast - ovrstvování fólií - stavebniny - cementové zboží, beton, umělý kámen - zemědělská výroba. Stavby: - pozemní, inženýrské - zajištění dopravy.