Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.

Kompletní zařízení obchodů: -vitríny -pulty -gondoly -drážkové panely -regálové systémy

Dodávky, prodej: - specializované sestavy elektroniky, počítačů Apple - příslušenství k hardware.

Pilařská výroba: - dřevěné obaly a palety. Nákladní autodoprava, doprava.

Hutní materiál: -válcované profily I, U, L -tenkostěnné profily - jekly -tyče ploché, kruhové -trubky černé, pozinkované, fitinky -plechy černé, pozinkované, hlinikové -spojovací materiál, kotevní prvky. Provádění staveb: -bytové, občanské -průmyslové. Projektování, revize: -elektrických zařízení -kotlů, tlakových nádob.

Prodej, poradenství, servis: - výpočetní technika s příslušenstvím.

Vývoj: - software na zakázku - pro sledování a řízení potravinářské a nepotravinářské výroby - informační a poradenské systémy: - webové aplikace - redakční systémy - informační portály - prezentace. Dodávka: - systémy automatické identifikace a logistiky. Prodej, servis, opravy: - počítače - periférie, ...

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika - kancelářská technika - kabeláž - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy. .

Kovovýroba-Frézařské a zámečnické práce Truhlářství-Vše pro interiér a exteriér Zakázková výroba z masívu i lamina- kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek atd.

Internetový obchod, eshop, e-shop, proej. - příslušenství k notebookům, pro notebooky: - adaptéry pro notebooky, LCD, tablety, pro videokamery - adaptéry do auta - baterie do notebooků, videokamery - klávesnice - lampy do projektorů - napájecí konektory DC - obrazovky, displeje - panty - PowerBanky - ...

HSP, s.r.o. je interiérová - návrhářská a realizační firma bez vzorkové prodejny a skladu zboží. Zaměřuje prostory, navrhuje interiéry, dodává i montuje následující zboží, které je pouze zlomkem skutečného rozsahu nabídky firmy. Prodej: - dětské pokoje - hotelový nábytek - jídelny a rohové lavice - kancelářský nábytek - ...

Výkup, prodej: -plnění inkoustových kazet -výkup tonerových kazet -toner konica -výkup cartridge.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Prodej, skladování a doprava pohonných hmot a kapalných paliv, nabízené produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínů - extralehké topné oleje (TOEL) - lehké topné oleje. Doprava a přepravní technika: - doprava je zajištěna vlastními cisternovými vozy s potřebným technickým vybavením, ADR a proškolenou ...

Naše firma působí na českém trhu již patnáct let. Od samého počátku se věnujeme výrobě nábytku na miru. V současné době převážně vyrábíme české kuchyně, kuchyňské linky, interiéry, kancelářský nábytek, vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, obývací pokoje (stěny), dětské pokoje, ložnice, a designový nábytek. S postupným rozšiřováním sortimentu a ...

Alternativni energetika. Velkoobchod, obchodní činnost: - oleje - chemické suroviny a komponenty. Export, import - technologie do SNS.

Prodej vybavaní pro gastronomické provozy: -papírový program -jednorázové obaly -jednorázové nádobí -čistící a dezinfekční prostředky -párty dekorace -organizování plesu a společenských akcí -svatby, narozeniny, večírky.

Zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba, výroba. - pojezdové brány - vrata - schodiště - zábradlí - vleky a konstrukce. Služby: - vedení, zpracování účetnictví a daňové evidence - personalistika, mzdová evidence, mzdy.

Výroba, prodej: - brusné nástroje z umělého korundu a SiC.

Nabízíme krabice na míru. Vyrábíme obalový materiál, potravinářské krabice, krabice na šroubky a matice, lepidla a penetrace.

Distribuce a prodej - balicí stroje - obalový materiál karton, papír - obalový materiál (fólie, plast)

Provozovna. Pila. Výroba, prodej: - stavební a truhlářské řezivo - palety, bedny, lišty atd. - palivové dřevo.

Vybavení interierů: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - podlahové krytiny - žaluzie - osvětlení - sádrokartony - návrhy na PC - služby architekta - montáže.

Natěračské práce Malířské práce Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Dokončovací stavební práce Stavební zámečnické práce.