Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Firma AAA PALETY s.r.o. byla založena roce 2005. - Naší hlavní činností je nákup, prodej, opravy i úprava jejich rozměrů a výroba dřevěných palet. - Poskytujeme kompeltní servis palet včetně dopravy po celé evropě. - Palety expedujeme do 48 hodin od objednávky. - Nakládka a vykládka je zajištěna 24hod denně. - Vyrábíme dřevěné ...

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Opravy: - řídící elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Prodej: - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika Poskytuje - poradenství.

Zabýváme se dovozem dánských designových poštovních schránek MEFA, jedničky na dánském trhu. Hledáme partnery pro navázaní ochodní spolupráce, více informací na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz nebo 235 300 817.

Autorizovaný distributor PANASONIC. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská a telekomunikační technika - telefonní ústředny, systémové telefonní přístroje, telefony - faxy - tiskárny, kopírky, projektory - web kamery - zabezpečovací systémy - termovize, měření termokamerou

Truhlářství, stolařství. Kompletní stolařská a truhlářská zakázková výroba včetně montáží, dopravy. Podle návrhu zákazníka vyrobíme z materiálů dub, buk, javor, smrk, borovice, modřín, lamino, MDF, laťovka, masiv, dýha: -nábytek: -kancelářský -bytový -kuchyňské linky, ložnice -provozní (závodní jídelny, prodejní pulty) ...

Provádíme: -povrchové úpravy materiálu především z kovu a plastů -nátěry ocelových konstrukcí - výrobní haly, mosty, odpadní kontejnery, jezy, benziny, jeřábové dráhy a jiné provozy. Provozovna Strážnice U cihelny 1319 696 62

Dodávky a montáže: - ocelové haly a konstrukce. Realizace střešních a stěnových plášťů.

Prodej - svíčky - krabice na zákusky - přání k narozeninám a výročí - psací a kancelářské potřeby - alkohol - bonboniéry - tabák - cigarety - vodní dýmky - zábavná pyrotechnika. Kopírování černobíle A4 Tisk černobíle A4.

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

TIS-CR s.r.o. - technicko-inženýrské služby nabízí v oblasti přípravy a realizace vyšších dodávek a transportních zařízení : - technická pomoc při řešení transportních systémů - doprava sypkých i kusových hmot včetně příslušenství - nosné ocelové konstrukce - technická pomoc - komplexní nabídky vyšších dodávek transportních systémů ...

Velkoobchod, prodej: - motorové oleje - autokosmetika Arexons - přípravky na mytí rukou Kroll

Nákladní doprava: - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava asfaltu. Velkoobchod, distribuce: - pohonné hmoty.

Vývoj a výroba: -speciálních strojů a zařízení pro telekomunikační účely -systémů pro prezentaci a prodej výrobků (např.výstavy, výstavnictví, reklamní stojany apod.) Obchodní činnost. Zpracováváme kovy, kovovýroba, dřevěné materiály, plasty, plexisklo a jiné na CNC strojích. Zpracování: -řezání laserem (dělení materiálu) -CNC ...

Zakázkové truhlářství kuchyně, obývací stěny, atypický nábytek, kancelářský nábytek Zakázková výroba - kuchyně truhlářské práce Zakázková výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Zakázková výroba - atypický nábytek (truhlářské práce)

Prodej: -clip in příčesky z pravých lidských vlasů.

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Výroba a konstrukční práce v oblasti strojírenství a ocelových konstrukcí.

Import: -použitá stavební technika -mechanizace ze zemí EU: -lžíce pro bagry a rypadla, čerpadla, elektrocentrály, válce, dusadla, bagry, frakční třídičky, dozery, pily, jeřáby, kompresory, bednění, výkopové pažení, stavební buňky, kontejnery, lešení, minibagry a další. Výstavba, stavba: -zděné ploty.

Stolařství. Výroba: - nábytek - obývací pokoje - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek pro restaurace, bary, ordinace.