Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výroba: - tvarových výseků - tvarové výseky z ochranných samolepicích fólií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové materiály - 3D vaky.

Revize tlakových a plynových zařízení. Příprava školení. Služby v oblasti energetiky, rozvodů vody a tlakového vzduchu, rozvody topných plynů, rozvody průmyslových a domovních plynovodů, rozvody technických plynů.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře Zakázková výroba - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - kanceláře - vestavěné skříně - dětské pokoje.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Distribuce - maziva SHELL autorizovaný distributor

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky a nábytek Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (vestavěné skříně, postele, dětské pokoje, obývací stěny, ...) Výroba - parapety Pokládka - plovoucí podlahy Zednické prácerekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - realizace internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace pro vyhledávače - registrace v internetových katalozích, na sociální sítě - tištěná reklama, DTP tiskové studio: - katalogy, prospekty, kalendáře, vizitky, obálky, hlavičkový papír - grafické návrhy firemního loga. Sklad ...

Zastoupení ACER pro ČR. Výroba, prodej: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice.

Komplexní činnost, prodej, návrh, poradenství, školení v oblasti výpočetní techniky. Prodej, servis: -výpočetní technika a periferní zařízení (IBM, HP, TOSHIBA, ACER) -bezdrátové elektronické časomíry -speciální software (SW) pro nevidomé a slabozraké (OKO, WinMonitor) -speciální program podvojné účetnictví pro příspěvkové ...

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, dovoz: -elektronické součástky -měřicí přístroje -nářadí -audio, video příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektronika, součástky - měřící přístroje - elektroinstalační materiál - příslušenství audio/video.

Revize - technik tlakových nádob stabilních. Návrh, konstrukce, výroba a provoz kotlů a tlakových nádob.

Profesionální produkty pro nehtové designérky a manikérky: - UV gely na modelování nehtů - pilníky a další pomůcky pro modeláž nehtů - lepidla apod. Přípravky pro domácí použití. Poskytování služeb pro zákazníky: - manikúra, modeláž nehtů, péče o ruce - parafínové zábaly na ruce a nohy - pedikúra, péče o nohy - kosmetické ...

Síť elektro Euronics. Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče: - pračky, sušičky myčky, ledničky, mrazničky, sporáky - drobné kuchyňské spotřebiče - malé spotřebiče - fény, kulmy, holící strojky, vysavače, žehličky - elektronika - televize - výpočetní technika a příslušenství - fotoaparáty, kamery - ...

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.

Prodej - svíčky - hygienické potřeby Prodej - ALU fólie Prodej - plastové obaly DUNI (misky, lžíčky, folie, ...) - jednorázové obaly Prodej - chladící zařízení Prodej - solární systémy Prodej - tepelná čerpadla Prodej - dekorace - prostírání, ubrousky, kapsy DUNI ...

Dodávka: - schody - schodišťové zábradlí. CNC frézování schodiště.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba obalového materialu

Čerpací stanice Nákup a prodej - maziva - paliva - autochemi - autokosmetika

Prodej: -nehtové studio -eshop -potřeby pro nehtové designérky -školení.

Zakázková výroba: - ocelové konstrukce - transportní systémy pro automobilový průmysl, zábradlí, balkony a ocelové konstrukce. Velkoobchod, prodej, oprava, montáže: - stájové zařízení pro vepřový a hovězí dobytek. Nákladní autodoprava.