Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Vyrábíme a prodáváme: - trezory - skříně na zbraně - archivní a bezpečnostní skříně - speciální bezpečnostní úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálou službu na mobilních telefonech, servis a poradenství.

Prodej - kopírovací stroje včetně spotřebního materiálu Servis - kopírovací stroje Prodej - tiskárny (černobílé, barevné) Servis - tiskárny (černobílé, barevné)

Prodej, montáž: - plastové, sklolaminátové jímky, nádrže - nádoby na vodu a septiků - septiky - žumpy.

Distributor oleje a maziv. Autokosmetika.

Prodej, servis: - výpočetní technika: - počítače, počítačové sestavy, notebooky. Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - výpočetní technika: - stolní počítače, notebooky, ultrabooky, servery, monitory, projektory - kancelářská technika - spotřební materiál pro tisk - laserové tonery. Služby: - webdesign - tvorba ...

Výroba, montáže: - ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce - montované haly - opláštění průmyslových objektů. Zateplení, zateplování: - průmyslové haly. Rektifikace jeřábových drah.

Mann filter partner Maloochod, velkoobchod: -prodej filtrů (vzduchové, olejové, palivové, kabinové, průmyslové, hydraulické -maziva B/P, oleje převodové, motorové, hydraulické -příslušenství pro osobní a nákladní vozidla.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - webdesign - tvorbu www stránek - e-marketing - správa IT pro živnostníky a malé firmy - outsorcing - sestavení počítače na míru - instalalace sítě - poradenství při výběru vhodného hardwaru, softwaru. Oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky.

Prodej - zásobníky toaletních papírů, ručníků, dávkovače mýdla, průmyslových utěrek - mycí a čistící prostředky prostředky tekutá mýdla, prostředky na mytí podlah, oken dodávka uceleného sortimentu hygienického zboží - autorizovaný zástupce firmy TORK Prodej - kancelářská technika laminátory, vazače, termovazby, ...

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Prodej magnetických tabulí, které jsou používány převážně ve firmách a na různých prezentačních místech společně s flipcharty. Magnetické tabule jsou popisovatelné popisovači, které je možné lehce mazat.

Výroba, prodej: - příhradové hliníkové konstrukce a příslušenství

Výroba, projekce, dodávka: - ocelové konstrukce - ocelové proskelené konstrukce .

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Výroba, zpracování: -vlnité lepenky dvou, tří a pětivrstvé -s vlnou E, B, C, F -s potištěným ofsetem -s flexotiskem (1-5 barev) -natíraná skládačková lepenka -kašírovaná natíraná skládačková lepenka na EF a B vlně.

Potřebujete provést revizi plynu? Obraťte se na odborníky! Provádíme revize tlakových nádob v Karlovarském a Plzeňském kraji. Provádíme revize plynu a PROPAN BUTANU pro firmy i soukromníky. Revize pro osazení plynoměru, opravy plynových zařízení a tlakových zařízení.

Výroba: - tvarových výseků - tvarové výseky z ochranných samolepicích fólií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové materiály - 3D vaky.

Revize tlakových a plynových zařízení. Příprava školení. Služby v oblasti energetiky, rozvodů vody a tlakového vzduchu, rozvody topných plynů, rozvody průmyslových a domovních plynovodů, rozvody technických plynů.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře Zakázková výroba - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - kanceláře - vestavěné skříně - dětské pokoje.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Distribuce - maziva SHELL autorizovaný distributor

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky a nábytek Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (vestavěné skříně, postele, dětské pokoje, obývací stěny, ...) Výroba - parapety Pokládka - plovoucí podlahy Zednické prácerekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny