Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Dodávka - ochranné pracovní pomůcky Dodávka - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena utěrky, ručníky Dodávka - úklidové stroje - technika pro úklid budov Internetový obchod - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena (ručníky, utěrky, ...) - ochranné pracovní pomůcky - ...

Výroba, grafické návrhy a potisk samolepících, PVC, papírových a textilních vysaček, etiket a vyzitek. Prodej a servis hardware počítačů, tiskáren a snímačů čárového kódu a jejich softwarového poradenství: -termotransferové (TTR) fólie -počítače PC, komponenty, příslušenství -software včetně instalace -spotřební materiál. Zakázková ...

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -automobil, vozidlo -příprava a provedení STK* a ME** -laserová geometrie náprav -prodej, výměna olejů CASTROL -mytí vozidel -čerpací stanice. Provozovny: -Velkomoravská 9 Hodonín tel.č. 518 344 855. -Brněnská 3540 Hodonín -Bojanovská Lužice tel.č. 518 357 046.

Vybavení interiérů - restaurace - lovecké interiery Výroba - nábytek z paroží Prodej - lovecké trofeje

Reklamní agentura. Služby: - tvorba ICC profilu - prodej spotřebního materiálu pro velkoformátový tisk - prodej a servis laserových gravírovacích strojů.

Výroba, servis: - formy - ocelové konstrukce. Zakázkové obrábění.

Výroba: -stojany a přístřešky na kola -ponky -manipulační vozíky -oplocení strojů a parkovišť -kovové konstrukce, palety, vrata, dveře -autobusové čekárny a přístřešky.

Výroba a montáže, opravy: - ocelové konstrukce - jeřáby - zdvihací zařízení - manipulační zařízení.

Provádíme: - demolice - zemní práce. Prodej, pronájem: - buňky a kontejnery - ocelové haly.

Výroba, prodej a montáž: - skříně - vestavěné skříně na míru. V nabídce máme vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, obývací stěny, kancelářský nábytek. Kalkulace a zaměření, záruka 5 let, konzultace v předváděcích střediscích zdarma.

Oprava, servis, údržba: - kancelářské a počítací stroje - elektronické zařízení na zpracování dat.

Hledáte kvalitní český nábytek na vybavení bytu? Kvalitní vybavení bytu dnes není jen pro bohaté a neznamená jen vysokou cenu. Je to především správná volba nábytku. Naše firma může být Vašim průvodcem na cestě k Vašemu spokojenému a pohodlnému bydlení. Nabízíme prodej kvalitního českého nábytku např. značek: Jitona, Polstrin, Ton, Böhm, ...

Elektrorevize. Služby: - ozvučení kulturních akcí. Prodej, instalace a servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - fotografická technika.

Výroba, prodej, oprava: -dřevěné palety. Provozovna: Helvíkovice

Zámečnictví-zakázková kovovýroba. Konzultace: -výroba, montáž. Dodávky-práce a služby: -konstrukce-schodiště a zábradlí-ocel, nerez, hliník -dveře, okna, výkladce -fasády a protipožární systémy z ocelových profilů švýcarské firmy JANSEN (atest požární odolnosti) -garážová rolovací vrata lamelová -ruční i eletrický pohon s dálkovým ...

Maloobchod, prodej: -datová média -audio, video kazety -baterie a nabíječky -blu-ray -brašny k NTB -CD-R, CD-RW -čistící prostředky -datové pásky -diskety 3, 5 1, 44MB -doplňky -DVD+-R(W), DVD-RAM -externí HDD -flash disky - USB Paměti -foto a kancelářské papíry -herní ovladače -kabely, redukce ...

Prodej, maloobchod -materiál pro tiskárny -multifunkční zařízení a faxy -myši -klávesnice -reproduktory

Oprava, servis, údržba, instalace: - výpočetní technika: - počítače, notebooky. Služby: - poradenství v oblasti hardware - diagnostika problému zdarma - mechanické čištění - odvirování počítače - zrychlení počítače - upgrade - vylepšení komponent.

Služby: - poradenství v oblasti informační techniky - odvirování počítačů. Oprava, servis, údržba: - výpočetní techniky, výpočetní technika: - počítače, notebooky.

Zakázkové zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba, výroba, povrchová úprava, montáže: - rošty, mříže, schodiště, zábradlí, dveře, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, postele.

Prodej, servis, opravy, pravidelná údržba: - informační technika: - počítačové sestavy, počítače, notebooky - kancelářská technika Instalace, opravy: - software, operační systémy. Návrhy, řešení, dodávka: - počítačové sítě pro domácnosti nebo firmy - kabelové LAN sítě nebo bezdrátové WLAN sítě. Grafické práce: - návrhy ...

Společnost asupport byla založena na začátku roku 2003 s cílem vybudovat striktně nezávislou servisní organizaci působící v regionu střední a východní Evropy. Je postaven na týmu zkušených odborníků a techniků s orientací na produkty IT pro koncové zákazníky jako: - přenosné a stolní počítače - tablety - servery - tiskárny - ...

Prodej a e - shop - výpočetní technika Servis - výpočetní technika