Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Výroba a prodej vázacích a obalových materiálů: - výroba drátů - ocelové pásky - vázací dráty černé, ZN - spony pro páskování - stretchové, bublinkové folie - ochranné rohy a papírové hrany Výroba papírových ochranných hran Výroba drátů do lisů PP pásky PET pásky PES pásky vlnitá lepenka

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -kartonáž -dřevovýroba

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Výroba a prodej gastronomických obalů: - ploché papírové sáčky s potiskem - alobal - frischfolie - ubrousky - 1 vrstvé bílé - ubrousky - 1 vrstvé bílé s potiskem - tašky HDP.

Truhlářství - výroba - kuchyně - dřevěné schody - kancelářský nábytek.

Maloobchodní prodej: - počítače, notebooky, monitory - počítačové komponenty. Služby: - instalace OS Windows a Linux - instalace libovolných aplikací - antivirové aj. - reinstalace včetně zálohy dat - obnova dat z poškozených médií - návrhy, realizace a správa sítí LAN i WLAN - vysokorychlostní připojení k internetu.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Servis - výpočetní technika Webové stránky Prodej - software Správa - počítačové sítě Školení - ovládání počítačů

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - kancelářská technika - software, hardware (SW, HW) - počítačové sestavy - počítačové sítě (včetně návrhu, instalace) - serverová řešení - počítačové hry -digitální technika DVB-S, DVB-T, HDTV. Služby: - poskytovatel, provider sítě INTERNET (bezdrátové ...

Servis, opravy, údržba a prodej nové i použité: - kancelářské techniky - výpočetní techniky.

Revize, kontroly, zkoušky. - plynových zařízení - parních kotlů - tlakových nádob. Školení obsluhy či poskytování poradenství.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek, kuchyně na míru - vestavné skříně a šatny - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice a postele - kancelářský nábytek - dětské pokoje - hotelový nábytek - schody, schodiště - pergoly, altány, zastřešení - voliéry, klece, boxy.

Internetový obchod, eshop, prodej: -kancelářská technika -laminovací stroje -vázací stroje -řezače, skartovače -tonery, inkoustové náplně. Kamenná prodejna (provozovna) MoravaTISK Vodní 1972 (vedle Barev-Laků) 760 01 Zlín.

Maloobchod, prodej: -tonery do všech kopírovacích strojů -veškerý spotřební materiál -kancelářská technika -repasované stroje -kopírky MINOLTA.

Nabízíme formové a základové oleje. Minimalní odběr formových olejů nebo základových olejů je 20 000 litrů, cena na vyžádání.

Statické výpočty - služby v oblasti statiky a dynamiky staveb. Projekce - ocelové konstrukce.

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Prodej a servis výpočetní techniky - opravy a servis - přeinstalace a odvirování - počítačové kurzy - převody videa a hudby

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.