Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
E-shop: - tiskárny - digitální kopírky - faxy, skenery.

Prodej, servis: - výpočetní technika - informační systémy.

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Prodej: -nábytek. Možnost výběru potahových látek, prodej dle katalogu.

Maloobchod, prodej: - počítače, doplňky - počítačové sítě - tiskárny. Služby, servis: - internetové prezentace - dohledové systémy - datová úložiště.

Prodej, eshop: -kadeřnické potřeby. -vlasová kosmetika. -žehličky, kulmy, nůžky na vlasy.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis, poradenství, e-shop, internetový obchod: -výpočetní technika a software, příslušenství -cartridge -tonery -CD obaly. Prodej: -repasovaná technika. Prodej na splátky, protiúčet.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Prodej, projekce, montáž, servis kancelářské a telekomunikační techniky. Prodej: -počítače -kancelářské techniky -aktivace mobilních telefonů.

Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál pro výpočetní techniku. Služby: - kopírování.

Renovované tonery a komponenty k renovaci (tonerové prášky, chipy, atd.)

Prodej - náhradní díly ŠKODA VW, AUDI, SEAT, OPEL, IVECO, PEUGEOT, CITROEN, RENAULT, DACIA, SUZUKI, HONDA, FIAT, HYUNDAI, FORD - vybavení automobilů včetně doplňků - autochemie Prodej - oleje do automobilů

Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky, brusiva - stavební chemie, tmely, autokosmetika.

Bazar: -počítače -počítačové příslušenství -mobilní telefony -elektronika gameboy, discmany. Výkup, servis, prodej, odblokování: -mobilní telefony.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Dodávky, montáž: - podlahy. Prodej koberců.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika. Vývoj: -software.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítačové sestavy, hardware - mobilní telefony.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Výroba a montáž: - plastové okna, dveře - zimní zahrady - ocelové konstrukce - ocelové haly - regálové systémy - plošiny výrobních hal - technologie pro zemědělství a potravinářský průmysl.

Stavební zámečnictví. MONTÁŽ, VÝROBA: - ocelové konstrukce - ocelové palety Reference: - Strojintex IDP, a.s., Liberec - SSŽ Liberec - IMP, spol.s r.o., Jablonec nad Nisou

Zámečnictví, zámečnická výroba. Nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení.