Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba: - dřevěné přepravní palety - podlážky na lešení, hranoly, prkna a fošny. Prodej: - paletové přířezy - plotové tyče, tesy a přířezy na lavičky.

Prodej, servis - výpočetní technika.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -výroba svařenců, svařování, sváření, metoda MIG, metoda TIG -svařování nerezů -kovovýroba -úpravy projektů -povrchové úpravy kovů -haly, halové systémy, konstrukce -zábradlí, schodiště -zemědělská technika -opravy strojních součástí svárem -posuvné brány, vrata, vrátka -sloupky, ...

Stolařství, stolařské práce, truhlářství, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek na zakázku a prodej součástí nábytku. Kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, kanceláře, nábytek pro hotely, penziony. Reference si můžete prohlédnou na naší vzorkové prodejně.

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.

Výroba - kovové komponenty do prodejen. Zámečnictví - interiérové zámečnické práce výroba, kovové komponenty do prodejen.

Prodej - sáčky na PP UNIVERSAL Prodej - svíčky a dekorace, bytové doplňky - matrace, postele E-shop - prostěradla - povlečení - ručníky, župany, předložky - polštáře, přikrývky - matrace, postele - záclony, metráž - sedáky a podušky - utěrky, chňapky - květináče - glazované a plastové ...

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Prodej a služby: - kancelářská a výpočetní technika - grafika - předtisková příprava.

Výroba: - obaly z kartonu a lepenky - přepravní obaly - krabice z lepenky.

Výroba a prodej: - gastronomické obaly.

Výroba: -papírenské výrobky -krabice -krabice pro potravinářský průmysl -kancelářské potřeby -lepidlo TAPOZA(ochranná známka).

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

E-shop: - tiskárny - digitální kopírky - faxy, skenery.

Prodej, servis: - výpočetní technika - informační systémy.

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Prodej: -nábytek. Možnost výběru potahových látek, prodej dle katalogu.

Maloobchod, prodej: - počítače, doplňky - počítačové sítě - tiskárny. Služby, servis: - internetové prezentace - dohledové systémy - datová úložiště.

Prodej, eshop: -kadeřnické potřeby. -vlasová kosmetika. -žehličky, kulmy, nůžky na vlasy.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...